Tuesday, June 29, 2010

1 part buat2 sibuk...1 part lagi bertenet...


1 part ni korang tgk la...mcm la busy sgt kan kan kan.....tipu je tu...korang jgn caye sgt....ada udang di sebalik kertas2 tu....

eleh konon2 bukak file sane sini....berlakun betul....eheehhee

di pejabat yg sama..tapi di bahagian bertentangan komputer tadi....ada lagi satu pc...ha yg ni tuk brtenet ye...ehehehe sempat lagi tu...

kemas je ruang bertenet kan? tapi sedikit serabut dgn wire2 di tepi tu...

ini hanya sementara ye....jgn salah anggap..ni nak pindah maklumat dari file lama ke file baru..itu sahaja...tapi seronok gak kalo diberi 2 komputer...satu tuk keje..satu tuk 'berkerja' jugak...ehehehhe

hanya sekadar selingan di hari selasa...

11 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tamak

ardinihumaira said...

bestnya opis akak... :)

ardinihumaira said...

pssst kak.. dni lom register yang network tarik traffic tu.. boleh tak akak wat satu entry mengenai pengalaman akak dah join tu. teringin nak join :)

Ena said...

cunggg arrr tempat dier.. best gak kan jadi PA.. privacy cam bos gak.. ehehhehe

*Miss Geli^ said...

sama macam aku ni..satu pakai pc opis..satu lagi pakai notebook sendiri..

berukban pun takleh cucuk pakai pc opis..kejadah?

@juera said...

bleh dpt 2..tp kna jd PA prime minister dlu..ekeke..wah bz nya PA sy ni..hihi

..nOj.. said...

lg senang kalo pakai 1 je. serabut pulak pakai 2 ni kang. nk pg sane sini

Ain said...

sampai 2 bijik komputer ke?

fuhhh, dahsyat tul sha bekerja....

hehehe....

.:fyzz:. said...

memula tuh mmg tekezut ..sbb tmpt ko cam hutan paya bakau dh..hehe.tp yg tmpt 'keja' satu lgi sungguh neat n tidy..hahaha

E.d.Y said...

wow..sampai ada 2 comp...tamak2..huhu

~aSHa~ said...

ehehe tamak haloba tu....konon2 tak suka 1 pc buat keje kan...itula dia kalo berkerja sambil berkerja..ahahahahhaha...


teruk tul minah yg empunya ofis itu