Tuesday, June 29, 2010

Camne Nak Tau Link Dia??

Wahai kawan2 yg budiman...eh silap...wahai follower yg budiman....terima kasih mempolo blog ini...tapi print screen di bawah bukan di blog ini....ini contoh followers di blog http://terengganuimpianku.blogspot.com/...
*
gini wahai teman..aku tak tau camne nak tau link follower.....sbbbb
bila kita klik kat gambo follower tu kan...
kadang2 muncul begini..ada linknya disertakan......senang dan mudah ai nak jejaki kembali....



tapi kalo begini????????? bagaimana ye ai nak kesan dia semula? sites yang dia joined je...linknye dimana?
(lya ai pinjam contoh gambo yu ye...eheheh model terbaik)

bagaimana ye teman2...ai ni buta it...buta mcm2 lagi...
eheheheheh

terima kasih daun keladi..kalo sudi ajar la lagi....


22 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...resia di pohon cemara...

~aSHa~ said...

izan --> hampeh...dekut ilmu...ehehe

wei tlg ar..camne?

~anna&anuar~ said...

x tau.. penah jadik gni.. tros x walking.. x reti...hahahahhahah

ardinihumaira said...

kalo dni, google nama beliau. hehe.. tu je dni wat sebab tatau nak cari cmana :p

~aSHa~ said...

anna --> owh ingat akak je buta it...ahahahaa

~aSHa~ said...

dni --> mmg ramai la jadi gini ye...ehehehe ermm camne ek..

Sharinginfoz said...

click jangan tak click then apa lagi link...

@juera said...

bese nya klu x de link org klik dkt nick name dia tu..bese bleh klik..try ler kak

zue @ annaleeya said...

bese gak gitu... sha... kita serupa... dok reti...

Fieza79 said...

ontah la nak gtau pon tak bape celik IT bab2 tu pakai hantam je kdg2...hehee

Ena said...

a'a kan asha.. selalu gak bile org tu follow kite kite tak leh nak follow dier balik sbb masalh cam tu.. tapi ena pernah gak send email kat dier... kalau dier reply ok la.. kalo tak.. memg susah nak jejak balik kan..

ada gak try google nama dier.. ada masa kuar ada masa tak found! camno? huhu.. soweee.. tak tau camer nak bantu..

Kniedaz said...

bila takde link, maknanya dia lom ada blog rasanya..dia cuma guna akaun gmail @ yahoo yg dia ada utk follow kita..rasanya begitu la..kalau saya silap tulun betulkan ye..hehe

..nOj.. said...

kdg2 diorg follow guna akaun google je. tp takde blog. sbb tu xde link. kdg2 dia ade blog, tp dlm profile dia tak letak blog dia. paham tak?

LYaFRINA said...

KIH..KIH..KIH... FEMES SUDAH I NI....

TULA..LYA PON TTNYA-TANYA GAK.. SBB ADA BEBERAPA FOLOWER Y XDPT DIKESAN SBB LINKNYA X APPEAR. CAM LINK LYA Y KAT ATAS TU, KESILAPAN MASA MENYETTING K APANTAH..NOK BEKI.. X BEKI2 G.. NK MASUKKN LINK KAT SITU..

**EYHH SILAP TU.. ADA GAK Y ADA BLOG.. TP LINK DIA X APPEAR.. CTHNYA.. I LA TU.... NANTI NAK SEDIT BALIK.. DOK TAU TANG MANA..DOK INGT DOH.. HEHEHEHEEE

LYaFRINA said...

SHA..JEJAK KOT NEW KOMUNITI LA.. AKAUN NUFF..LYA BUAT G2

~aSHa~ said...

ehehheeh ini masalah tak edit kat setting profile kot..ermmmm

noj itu la...kadang2 mmg ada blog...mcm lya tu tapi linknye tersembunyi..tima kasih kawan2...kerana sudi memikirkan sekali hal ini..takut dikata sombong je tak balas kunjungan

::Mamalyna:: said...

ai pun penah terjadik..

Ain said...

akak pun tak reti gak....

sudahnya akak ignore jer la....

huhuhu....

~aSHa~ said...

ehehhee

~ yus ~ said...

Salam Ziarah..

Setahu saya kalau mcm tu biasa dia guna google account tp dia takde blog, cuma suka baca blog orang, atau dia ada blog,tp dlm setting user profile dia, dia set tak share blog dia dgn orang lain, so linknya tersembunyi...

~aSHa~ said...

yus tima kasih kongsi pendapat..

Zura said...

ntah...tue yg xleh nk terjah drg balik tue...