Monday, June 14, 2010

Aku Rasa Bukan 20 Entry Sehari la...percaya atau tidak?

ye kawan2...aku tgk bukan kena 20 entry sehari tau nak cecah unik visitor riban riban seperti yang korang bising umpat dan kutuk2 kat belakang tu...

korang tgk formula yg aku buat ni...kalo tak paham sbb bebal maths (budak2 dssjune99 je bebal math) meh sini aku terangkan secara jelas dan jitu ye adik2...



Purata sehari entry =
(1 jam x 4 entry) x 24 jam = 96 ENTRY

ini formula tuk mendapatkan visitor unique seramai 40 ribu sehari ye

ye teman2... salah kiraan korang 20 entry tu...ish tak reti kira tanya la akak ni dik noonnn..

pis no war ok

19 comments:

ardinihumaira said...

hehe.. kalola 40k visitor blog dni kan best.. ;)

Kniedaz said...

wah...96 entry sehari xyah wa keje len la..berkampung dpn laptop je..hahaha...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cehhhh

*Miss Geli^ said...

ko ckp perli aku??
ko perli aku bab metemetik tu ke???

itu bukan aku..itu izan la yang tak pandai matemetik

mamalieyna said...

hikhik..sapa buat kira2 tu.. =P..
tp yg pasti, kite berblog tuk suka2 jer, takmo la kejar2 sgt visitor2 tu...tu terpulang kt memasing la kan..huhu..

LYaFRINA said...

kusss.. xsempat.. xpela,, xnak taksub sgt kejar visitor tu.. y pting ikhlas bblog.. n buat dgn senang hati.. insyallah... visitor tu..akan bribu-ribu lemon

kakchik said...

dahsyat tu nak buat 96 post sehari... kakchik nak buat 2 atau 3 post sehari pun nak kena fikir panjang.

siapakah itu yg begitu sekali nak visitor ribu-riban tu?

..nOj.. said...

ni la org analitik. susah nk ckp ngan org literature. huhuh

Echa said...

bukan.. bukan.. susah nak cakap dengan penyokong tetap ni.. tetiba je.hahahahaa... jangan sentap ek..

lovelywa said...

asha..klau camtu takyah buat keje la kan..jadik blogger sepenuh masa la camni..uiihh 96 entry 1 hari makk aiii..nk cite ape tu dik nonn..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

korang seme salah...susah nak cakap ngan protege si MENTOR ni...hhahaha...kan kan...

::Mamalyna:: said...

echah, aku sokong komen ko... dah tukar nama wei...dah jadik kak sally skang...

~aSHa~ said...

ahahahahaha kak sally ek...ni tips wei..korang kena amik iktibar dari protege yg cemerlang gemilang ni

J. Love said...

yay! bakal dipraktikkan! kahkahkah!

@juera said...

x jd kijeang la klu lgu ni formula gak..ekeke..biar r dok dpt riban2 visitors pon aslkn ada yg setia dgn blog kita..ekeke

fikaryna said...

lemah matematik..hehe..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nak buat 1 entry dalam satu hari pun tak sempat ni kan nak buat 96 entry.. pengsan !!

{ e'mie } said...

apa? 96 entry sehari..jgn kata 96 ntry, 2 ntry sehari pun dah nazak aku ni..tu pasal ler yang masuk blog aku paling ramai pun 3 orang ajer sehari..kahkahkahkah..tapi itulah hakikatnyer..tak sempat..duk sibuk buat keje kat ofis..balik umah ngan anak2 n suami..lagi satu..yang betulnyer..aku takder laptop..uuuwwaaa...hphone pun yang lama punyer..uhukksss...

~aSHa~ said...

ehehehee...ini tips sebenarnya digunakan oleh khas tuk yg keje takde keje..