Monday, June 14, 2010

apa itu dssjune99

sebelum sms masuk bertubi2 lagi....biarlah ai terangkan.....apa yg dinamakan dssjune99...

sebelum tu tgk sini dulu...






ini sebahagian yang bloglist kawan2 dss buat..kemana2 kami pergi..tetap satu group..dulu kat myuitm, lepas tu fotopages...skrg disini la buat sementara...
meke ni kategori kejam gak...kalau ajak buat sesuatu tu..siap sms dan paksa bagai...kalo tak buat jugak....mereka tlg buatkan..ahaha kan izan?
ini kira mcm formula tuk popular jugak la kan cis....ehehehe pis

dssjune99 = Dip Syok Sendiri (dip secretary science) + diregister pada bulan JUNE + tahun register 99
sekian, pengkongsian ilmu formula matematik tajaan khas dari PA yg bos dia cuti.....

14 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

oit...aku leh saman ko ni...print skrin tanpa kebenaran...hahaha...

~aSHa~ said...

yu nak saman apa? saman fitnah ke?

..nOj.. said...

a ah aku pun nk saman gak ni

~aSHa~ said...

nama saman yg tang mana ni....apa bukti? alalalalalalalala ko ada kawan ke kat BUKIT kiara tu? kalo setakat kawan diam..kalo dia tu mak bapak korang kat bukit tu..aku plak diam...ehheee

::Mamalyna:: said...

aku pun....ko print screen blog aku wei...

{ e'mie } said...

yer..sebenarnya aku salah sorang dari meke2 tuh..ceh nak glamer jugak tuh..tapi malang skit bagi saya coz kurangnyer update blog..tu yang selalu nama tak duk kat atas tuh..uhukksss..

Ena said...

owh.. camtu rupenyer.. stategi tu nama nya.. :)

~aSHa~ said...

saman la cepat...tau kan alamat aku? nti suh lawyer poskan surat saman tau...

ena...strategi ye? sy pun tak tau itu strategi..eheheh

actly nama tu dari mula2 kami bertapak di itm lagi wujud...

LYaFRINA said...

APAAAAAAAA...
SEMENTARA?????????????????

~aSHa~ said...

lya --> (yg ni ai kena jawab..kalo idak dia bg komen dgn tanda soal yg ribu2 lagi)

lya...tak tau la kami pnye ketua 'pengangkap tu' nak bawak kemana lepas ni....dia la yg menghasut kami buat blog la, fotopages la, buat itu ini la..sib baik fesbuk tu ai yg register dulu dari dia...tweeter ke twister ke mende nama tu..ai tak minat lagi..

mamalieyna said...

oooooo..persoalan yg bermain di fikiranku selama ini sudah terjawab..ekeke..ok la ada geng! ^_^

~aSHa~ said...

mamalieyna --> yup kita leh geng...give me five skit..

.:fyzz:. said...

mujuq tak print screen blog aku..pepun aku antara one of craziest dssjune gak..tui ke craziest wey ..heheh..
pepun u ols are superb..super super..ring..hehehe

ardinihumaira said...

wah.. dni DIA... dip in accountancy Uitm gak hehe