Monday, July 5, 2010

Korang Nak Belajar Buat Bentuk Love dan Kuasa Dua tak?

ok abaikan kisah sebelum ni...yang pasti bukan korang ..ehehehehehhehehehe jap je aku emo..nanti aku try la positif..walau aku tau...perangai dia susah nak positif..aku amik positif je la dari kata² dia.


saya nak share ilmu yang sarat di dada ni (ceh ayat tak bleh blaahhh)
*
(1)
jom buat bentuk 'love'
mula² tekan 'alt' + 259 = lepas....jgn melepas ye...lepas jari itu taraaaaaaaaa jadi kan?
satu lagi dari zura tekan 'alt' + 3 (lagi mudah ingat kan)
*
*
*
*
*
(2)
jom buat kuasa 2 pulak seperti ini ye kawan²
mula² hangpa tekan 'alt' + 253 = lepas ......jadi tak kawan²
*


next ai ajar ttg ® ini plak

18 comments:

ardinihumaira said...

ha ah bestkan buat love tu kak :)

~aSHa~ said...

dni --> akak tau mesti dni suka bab2 ni..jiwa perempuan..ehehhee...

akak nak cuba yg gambo2 katun comey tu dari dni...

..nOj.. said...

♥ ok jadik.

fazRul said...

wahh..i loike..;)

klu nk buat bentuk bulan plak..hik3

Zura said...

ade byk caralah asha rupenye..selalu gunekan alt+0178 tuk ²...alt+3 untuk ♥

byk jalan bleh share nie...

ardinihumaira said...

akak.. please emel dni.. amni_shiro@yahoo.com


dni ada buatkan banner blog untuk akak. saje try. kot akak berkenan leh guna. boring2 tenet slow keje buat banner je hehehe...


akak emel, then dni reply emel akan attach dengan gambar banner akak. cari emel akak hari tu tak jumpa. berpinau mata hehehe

LYaFRINA said...

YE K?? SLAMA NI.. INGATKAN GUNA FUNCTION K APER K.. SLAU GAK MIKIR..DIA ORG MSUK CAMNER.. BTW.. TENKIU SHARE2 ILMU NI

~farah~ said...

wah..selama ni tak tau pun, inggt kat pc diorg canggih...hehe

~aSHa~ said...

nOj --> murid pintar

fazrul --> adehh dik...eheh cikgu ni tak bape nak terror sgt..ehehehe

zura --> yg ² tu pjg plak yg tu..tapi yg tuk ♥ pendek...senang ingat..tima kaceh share ilmu jugak..ai nak guna yg yu....

dni --> tq dik...i love it...dah emel

lya --> kalo lya ada apa2..jom share...

~aSHa~ said...

farah --> ehehe kalo kat laptop rasanye tak bleh buat dik...kena pc biasa je

Sharinginfoz said...

tak jadi pun keluar huruf a entah apa-apa.... maybe jari tak cukup lembut

~aSHa~ said...

sharinginfoz --> yu guna laptop ke? guna pc je boleh..lupa nak habaq

ardinihumaira said...

kak! comeyyyy ^___^ hik3.. padan! kena dengan layout akak :) *wink wink*

@juera said...

ajar cara nk buat "TM" bleh tak ahkak?^__^

mamalieyna said...

maceeh kongsi ilmu..nk try! ^_^

E.d.Y said...

wah..dulu ada belajar..tp lupa dah..thanks sbb ingatkan balik..hehe

ratna said...

thank you..thank you.. mmg mencari kat mana boleh buat love tu..

ratna said...

nak test jap

wahhhh jadi...

nak test kuasa dua pulak
kawan²
jadikkk ..

thank you..