Wednesday, August 18, 2010

apa kess suram je

ha apa kess arini suram je kan......tgk muka kat atas tu..hodoh je kan...

pagi tadi dgr ceramah agama skit....thari pg melawat kawan...dia ada breast cancer....nnti kalo senang dan lenang aku share apa yg aku dpt dari dia...kutip pengajaran dan pengalaman supaya diri terus gagah untuk teruskan kehidupan...

17 comments:

..nOj.. said...

ceramah agama? berbaju nmpk siku? ceh

ardinihumaira said...

cepat2 citer kak ;D

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ceramah agama???baju tu kena ar pakai lengan panjang...aurat tu...

sekian, renung renungkanlah...elamat beramal...:D

ibu amirul said...

TAK KISAH LAH DIA NAK PAKAI MACAM MANA YANG PENTING DIA PEGI DENGAR CERAMAH AGAMA... MAYBE DIA TAK PERASAN KOT ATAU TAK SEMPAT....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Jangan suram2... cheer up sket pagi2... hehe

Biasa la, cuaca mendung hari ni... ramai yang mundung gak...

cheqna said...

senyumla senyumla ahai cek mek molek =)

~aSHa~ said...

noj --> ok la tu...dari berseluar pendek pg kenduri kat kampung ehehhehehhehehe....

~aSHa~ said...

dni --> ehehehe nanti akak kumpul maklumat lebih lagi

~aSHa~ said...

izan --> ehehehe takpe la baik mendengar ceramah agama berlengan pendek dari mengumpat org....eh tiba2 plak...ini perumpaan ye..

~aSHa~ said...

ibu amirul --> ehehehe itu la...yg penting apa ilmu disampaikan..kalo dgr ceramah agama kat tv di rumah sedang berkemban pun takpe kan...

~aSHa~ said...

lady salwa --> ehehe yg ni kejadian lepas dik...insyaAllah mathari dah naik ni...seceria matahari...tq

~aSHa~ said...

cheqna --> ok ok senyum la ni seceria matahari yg sedang nak naik....elok solat dhuha ketika ini kan..

LYaFRINA said...

sha..
muka maintain cun....
walau pun serius sgt2 mdgr ceramah agama tu...

sha.. harap kwn sha tu tabah mhadapi dugaan allah & kuat utk melawan pyakit.. amin...

~aSHa~ said...

lya --> tq lya...insyaAllah..dia kuat sgt2..dia ada join persatuan breast cancer yg byk mmembantu menguatkan semangat di samping suami dan anak2 sentiasa membantu dari A-Z....alhamdullillah..suami dia mcm fain....

Zura said...

biasalah bile time ceramah agama mesti muke cm hampeh je...cube konsert...segar bugar je muka...hehehe

~aSHa~ said...

zura --> aahahahahah ayat tak bleh blah...betul jugak tu kan..bila time ceramah, muka...eheheheheheheheh takleh gambarkan...

Ain said...

jangan la sedey2.....

senyummmmmmmmm sikittttt.........