Tuesday, August 17, 2010

Imam Muda Nuri Temani Kami Berbuka Puasa

Akhirnya dapat jugak gambar imam muda nuri ni pada ptg2 begini..puas aku menunggu dari jurufoto profesional kami.....

terima kasih pok arip...bagi gambo adik angkat member sy ni, rupanye dia ni anak kepada kawan offimate kami....
Imam Muda Nuri memeriahkan majlis berbuka puasa kami dengan bacaan ayat suci Al-quran.
kami dtg lewat, so dpt tempat duduk hujung2 je...dekat dgn singki...mudah nak basuh tangan anak byk kali....
anak² mana????????

owh mereka kalo dah jumpa kawan seangkatan taska tu....takde makna nak duduk dgn kita...ntah kemana time ni...tapi kawasan tu still di dalam pengawasan bangunan ni lagi...berkunci bagai la


tamat majlis bergegas ke surau untuk mengerjakan solat maghrib, isyak n tarawikh yang diimani oleh Imam Muda Nuri la..
----------------------------------------------------------
maaf aku tak snap gambo sendiri..lagipun kan aku pernah dah cite..kamera aku tu tak leh di baca oleh pc2 di sini...hanya seorang pakar je boleh buatkan...tapi dia selalu sibuk...lagipun malas la aku beria nak snap2...smlm saje je gimik konon nak amik gambo..tapi bila kamera tu tak memuaskan hati aku...mood taraaaaaa mariiiiiiiii ar nak snap2 sana sini bagai...uhuhuhu...


19 comments:

ainhany said...

salam asha

salam ramadan dan slamat berpuasa

bestnya...:) Alhmdulilah...dapat dok hujung2 pun takpa...pe yg penting tengok life,telinga dok dengr IM 'mendendangkan' ayat2 ALLAH.
Muga2 satu hari nnti anak2 sha juga bakal bergelar IM . Sejuk ibu mngadung..tak gitu?
Amin

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

1. tersedak aku...adik angkat member...siap link ke blog aku...hahaha...

2. ensem ek dia ni???

3. apa kena mengena sampin biru ngan baju melayu kuning???aneh disitu...

4.gambar bertiga bawah sekali tu, jelas sekali keRENEKkan ko ye...:P

*Miss Geli^ said...

hhaahha..kan ada skit skit bunga kuning kat sampin biru tu...

ni kat mana ni? tak tulis pun berbuka kat man?

~aSHa~ said...

ainhany --> salam ramadhan jugak...amin semoga anak2 jadi Imam yang disegani

~aSHa~ said...

izang -->
1) ko tak pose ye..makan mende tersedak tu

2) ensem? ok la..ehehe boleh tahan

3) yg tu dijumpai..yg kaler kuning meriah2 ntah kemana..dah lewat....

4) itu tak pakai heel...ai pakai selipur korea je...nak solat senang..

~aSHa~ said...

miss geli --> ko telek ye sampin tu, sampin je telek tau, ko ni kang bukan leh caya..telek mcm2 kat samping tu..ehehehhee....ni kat hotel 5 star la...ahahahahaa

sI tEDI said...

tunggu lain2 program yg islamik mcm imam muda =))

Ena said...

HEHEH..
leh gak buka ngan si dia tu kan.. ;Dtapi ena tertarik tgk asha dengan baju sedondon tu.. sweet!

mamalieyna said...

wah2x..bestnye depa..kitenya opis taktau jemput sapa, buat ari ni..tp tokleh bwk family, en suami tak izinkan pegi..huhu..redha!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah, seronotnya berbuka dengan salah sorang imam muda ye...

lain la muka... (1st time kot tengok gambar full)...

macam berbeza betul ngan gambar kat profile blog tu... hehe

LYaFRINA said...

waa.. sedondon g2.. taun ni tema kaler aper???

sha.. encem la imam muda ni..

ardinihumaira said...

wah.. sedondon! lawalah kak ;)


p/s: kak, besenya makcik2 dni kalo jumpa orang warak2 ni dia mintak orang tu tiupkan ayat kat ubun2 anak dia ;)

penjejak maya said...

salam,

best sesekali dpt peluang camtu..

~aSHa~ said...

si tedi --> kita tgu lagi

ena --> kami selalu sedondon walau ke pej..kadang2 tak sedondon gak sbb faktor takde baju kaler sama

mamalieyna --> susah gak kalo company tak bg bwk family.....ermmm tak dpt berkenalan dgn mesra kan

lady salwa --> ehehehe mmg lain tu...tak bermekap..mata jadi kecik je, pipi lak habis la...ahahahaha

lya --> taun ni takde tema lagi...tau nape takde pilihan lagi...serius ni

dni --> xsempat dik dia nak tiup2...ehehe org sibuk nak bergambo dgn dia dan bekerja ke surau tuk maghrib dan tawarikh

penjejak maya --> insyaAllah imam lain akan teman kamu

cheqna said...

salam
owoh
sedak doh wase..mesti beh orkk dengo sore ye mengimamkan mayang kang kak???

..nOj.. said...

wei masa solat tu seme anak2 tinggal mane wei

umilia said...

ok pe bj kuning smping biru..klu kuning gak tak nmpk timbul la..hehehehe..

Nurzairul Isma said...

hehe.. salam ramadhan...

E.d.Y said...

suara si nuri ni sedap...dgr die azan, pergghh..sayu