Monday, August 16, 2010

Undi la Saya

hi aunty2, makcik, kakak2, maklong,makngah,makde,makteh,maksu, atau paklong, pakngah, pak apa sahaja la....

kalo kesudian meh la undi sy ye...di link ini http://www.majalahpama.com.my/extra/info.asp?sec=undiadk&whichpage=3&pagesize=16
untuk menyertai pun klik saje di link tersebut...untuk anak2 yg berumur dari 2 - 7 taun ye..
tarikh tutup tidak dimaklumkan...dia kata akan dimaklumkan bila2 sahaja..
30% undian melalui web dan 70% undian dari pengadil.
ok jom klik ramai2 dan undi la sy, muqri' danish
terima kasih semua..
-----------------
ni semua terpengaruh dari mama danish n sarah la ni...ehehe... jom undi adik sarah yg comey jugak...

23 comments:

ibu amirul said...

DAH UNDI

..nOj.. said...

siap!

Ena said...

yeay!!

dah undi.. ;D

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tak undi lagi...sebab ko tak suh lagi pung...

selalunya ko akan suruh...lalala

~aSHa~ said...

ibu izan yg dikasihi, eheheh undi la sy ye ibu...tima kaceh..


thanx to all

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ofcos i will dear..
btw, gud luck encem.. =)

~aSHa~ said...

aunty leily --> sy berkenan betul dgn si alya tu..chinese look...bape hantaran tu agak2nye..ehehheheee

~anna&anuar~ said...

dah undi.. ai klik doploh kali ari ni... sok klik lagi blh? sampai bile blh klik ni kak?

~aSHa~ said...

anna --> tak taula dik....klik la nak klik...tapi akak rasa nanti pihak dia pun akan tgk IP jugak bila nak judge nanti kot..

mamalieyna said...

sudah undi tuk si encemboy ini..^_^ good luck yeh!

eiffel said...

huhuhu..tuh r pasal...kita da klik dkt 10x... =P

chaiyok2

cheqna said...

semoga menang!!!!!!

~aSHa~ said...

mamalieyna, eiffel, cheqna --> tq ye...

penjejak maya said...

salam,

undi jgn tak undi..

Sharinginfoz said...

dah undi, good luck

E.d.Y said...

ok..anakan undi..good luck!!

LYaFRINA said...

nanti tante undi yer cayang....

alyyani said...

alahai, segak nye dia. kena undi ni :)

ainhany said...

yesss...dah mngundi!!!!

~aSHa~ said...

tq to all...

firahadifa said...

tak tau pon ade kontest nie.. :(

ok tak pe nanti i undi.. good luck!

Ain said...

dah undi banyak2 untuk danish.....

nasib baik tikus chik ain tak rosak...

hehehe....

gud luck ya....

~aSHa~ said...

tq dear