Monday, September 27, 2010

Kalender dan Cuti2 Malaysia 2011


ha skrg ni mesti dah byk jabatan2 sibuk nak buat kalendar tuk tahun 2011 kan..


so disini aku jumpa website yang ada kalendar dan cuti-cuti Malaysia tahun 2011 untuk panduan kepada sesiapa sahaja..








Nak save kalendar tu tak leh plak..


so boleh la merancang cuti raya tahun depan lak atau cuti2 tuk keluarga...

11 comments:

MRS. K said...

hohohoh... bagus ni kasi kat hubby buat bejet 2011...

..nOj.. said...

raye ke ko sebut tu wei? mcm terlalu awal je nk sebut raye taun dpn ni. syawal taun ni pun tak abes lg. hehe

~aSHa~ said...

Mrs. K --> bajet raya ke bajet tuk kementerian..wah bagus tu..awal2 dah pk bajet...

~aSHa~ said...

nOj --> ye aku sebut raya la..mana tau taun depan ko bajet nak raya ke sabah plak..taun ni sarawak, taun depan negara mana ko nak gi?

az rina a.k.a jaijina said...

alolo, maceh ler asha..mmg dok tunggu² kalander tahun depan punye..boleh plan awal² nak balik kg ke..

zue @ annaleeya said...

cepatnya kuar lelendar nih.... bulih plan cuti2 kan???

mamalieyna said...

wooo cepatnye! dh nak beralih tahun dah ke?..weeiii cepatnye!

ardinihumaira said...

:D leh lekat awal2 kat pintu bilik.. ohw alamak tahun depan dni 25 tahun!

♥♥ eija ♥♥ said...

terima kasih akak hehe..

boleh set bila nak buat majlis nie hehe....

mumu said...

waahhh i da leh set tarikh wedding i...kikiki akak sha pilih la tarikh..

Cuti2 Malaysia said...

Jgn lupa, bulan 2 2011, tuh boleh cuti panjang, Cuti Cuti malaysia lagi ... tapi maybe cost up sikit lah kot sebab CNY.