Saturday, September 25, 2010

Kegunaan duit Nuffnang Selepas Raya

cheque nuff saya sudah tiba, sudah mintak bank tlg tukokan kertas itu dlm bentuk wang ringgit malaysia...dan 2 hari je maybank tlg tuko kan...
alhamdulillah...duit tu benar2 jadi duit raya selepas sy wish akan tiba selepas raya...seperti entry ini
petang nanti nak ke kuantan...ermm rasa nak usha lagi beg CR tu...cantik bebenar...teringat2 di kepala ni....tapi sayang plak guna duit tu nak beli beg...tiba2 rasa sayang ni..
baik buat makan2 ke kan...
belanja anak2 ke...
ermmm tgk la petang kang mcmane...cadang nak melawat anak member yang ketiga nanti...
kalo sempat usha la apa barang yg patut..supaya duit nuff tu melekat skit dan jadi kenang2an...

10 comments:

ardinihumaira said...

hehe. kalo dni, wat beli barangan sebab leh jadi koleksi kesayangan dan kenangan duit Nuff tu ^__^

LYaFRINA said...

congrats...
gunalah sebaiknya duit tu.. duit hsil dr perahan ideal kita gak menulis.. lya plok duit nuff mmg standby utk sakit.. sbb tu jd gigih sgt menulis skarang.

**sha..kalo beli beg CR pon apa salahnya.. hasil dr usaha sha juga.. kiranya hadiah buat diri sndiri.. kalo x pun beli sesuatu utk ank2 @ blanje mkn mcm y sha ckp kat n3 tu.. semuanya ok...

LYaFRINA said...

sha..lya baru perasan pic mdm 1 & 2 pakai baju sedondon tu.. sambil bpeluk.. sesuai sgt join contest kasih syg abg & adik.. manatau ada rzeki mnang.. cubala join.. banner contest tu ada kat blog contest lya.. cubala usha2..

kakchik said...

salam asha. mesti banyak tu... kalau dpt beli beg CR tu, lumayan jugalah jumlahnya. kakchik belum cash out lagi w/pun dah lebih 2 bulan. Nak biarkan menokok lagi. sb nak guna utk tampung duit simpanan utk beli laptop baru.

~aSHa~ said...

dni --> elok gak beli yg boleh mengingati sesuatu kan

~aSHa~ said...

lya --> beg tu akan diusha ptg ni..kalo ada lagi, harga pun available lagi, insyaAllah...

nanti sha tgk contest tu ye...dah lama tak join contest..eheheheh malas tu bertubi2...

~aSHa~ said...

salam kakchik --> tak la byk sgt...tapi kalo nak beli gok beg cr tu spt sy pernah cerita kena topup duit sendiri gok....

.:fyzz:. said...

bestnya..bila la turn aku nak dpt lak duit nuffnang..huhuhu..pepun congrats zidah..

~aSHa~ said...

pijot --> tq dear..insyaAllah it will be ur turn..

Anonymous said...

Just popping in to say nice site.