Friday, September 24, 2010

Main kejar-kejar


arini hujan plak....mr. hUBby ada kelas plak...ermmm


so pagi ni anak ajak aku main kejar2...alahai terpaksa la layan...dia suh aku kejar dia....tangkap dan peluk, gomol, itu yg dia suh sebenarnya..nak bermanjaan....


tadi dah buat satu round..penat dah nak buat kali kedua...akak ni dah tua...anak pun dua...ehehhehe gigi je belum lagi tinggal dua..


lepas tu kang dia ajak main2 jadi hantu..ehehehe mcm2 la aktiviti dia..

kalo dia pg school ada jugak kawan2 ajak main...kat umah dgn abg danish je la yg ada, dia dah kemaruk main game kat komputer..ada aku buang jugak game tu nanti...


skrg semasa buat entry dia tgk kartun dora...

sat lagi abis dora.....kena layan la lagi...

10 comments:

Ena said...

heheh..

mcm anis & irfan jugak.. kejap dora, kejap Upin Ipin tak pernah jemu2... berulang tayang dok tengok.. masuk kete pun tengok lagi.. layan kan aje la kan.. daripa dok menyanyi sampai sakit tinger baik dier diam tengok kartun je.. tapi gaduh2 sayang tu totap hadooooo.. heheheh

Sharinginfoz said...

budak2 memang suka main kejar kejar ni kan

ardinihumaira said...

dni suka kejar ayam masa kecik2 miahaha :p

LYaFRINA said...

HEEHHEEE... HARAP HARI CUTI J NK LUANGKN MASA DGN ANK KAN...

**tunggu asha dtg petang ni,. kt tgk mdm 1 & 2 kejor2 dgn asya plok.. hehehhee

zue @ annaleeya said...

xpelah sha... time x keje nihla nak layan krenah dan main kejar2 dgn anak2 kan??? nnti kejar2 dgn papa anak2 plak.... oppppssssss..... heheheh!!

@juera said...

bestnya ada anak leh layan anak time cuti2 gni..

i nak kejar kejar ngn sape la..hehe

adik2 dh bsr pjg..anak sedare sorg pn x dak lg..hehe

kejar-kejar ngn gewe aci x kak?hihi

az rina a.k.a jaijina said...

ahaks, layankan ajelah..kang dia haruk main kat luar pulak kang..

ala, belom tue lagi, still mude remaja tu..

mamalieyna said...

hehe..camtu gaya layan anak2 dh besar sket eh..nnti turn eina lak lalui experient tu..hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la kan, kalau anak nak bermanja-manjaan tu layankan aje la.. akak lagi la kan, 2 orang anak...

yang sal baru sorang ni pun kadang2 rasa tak larat nak layan kalau time dia ajak main 'tom tom bak' & 'enjet2 semut'... adeh...

penjejak maya said...

salam,

yg ptg dia hepi..