Wednesday, October 20, 2010

Boss dia bilang, aku cantik,cun melecun?

(kalo bab entry gediks dan perasan...laju je aku buat...ehehehe)

wah menurut tinjauan aku.....kawan aku habaq mai smlm.... bos dia memuji aku cantik...ehehe cun melecun tu aku tambah sahaja.....seingat aku yg agak2 pelupa mcm org tua ni....walau tak bape nak tua sgt, bos dia lelaki...ehehhehe takpe kira normal la tu kan..kan kan....

pesal ek bos hang kata aku cantik...lama betul ko amik masa nak cite...rasanye 2 tahun lebih dah kot cite tu..basi dah...tapi ko up kan semula..ini buat aku tak senang duduk dari semalam ni...oleh kerana smlm tu agak kebizian..sbb melayan boipren lama...eh silap taip...melayan bos sendiri la..nak buat teks ucapan dan mende alah yg lain bagai..sbb next week seminggu non ada di dlm liputan...jadi ada la keje skit situ sini...so arini baru la dpt aku nak membuat entry setelah dirayu dan dipaksa oleh kamu...ehehheeh (ada ke ko paksa...tipussss)

owh lupa lupa...sebab penyebab bos dia puji aku sbb dia kata aku berdressing spt A, LAST TIME...perggh patut letak LAST TWO YEARS...nmpk skit ada 's' tu...





A. gaya ringkas dan sesuai untuk acara kasual atau bersiar-siar di hujung minggu..

pijot aku mmg time tu bersiar2 kan? kira betul la aturan aku memakai baju ek? ahahahha


-----------------------------
kompem aku dikeji2 di komen ni kang...eheheh ye ye aku sudah bersiap sedia untuk publish dan aku jugak sudah siap sedia dari segi mental dan fizikal nak terima 'pujian' korang tu plak..muahhahahahahahaha...

-----------------------------
hari selasa hari yg hepi kot..ehehe
mak abah aku pun mesti hepi...sbb dpt baby girl mcm aku pada 29taun yg sudah...
ahahahahah

17 comments:

☆ciK mOt☆ said...

hari ni dah rabu...

~aSHa~ said...

cik mot --> ehehe cerita ni pasal smlm..tapi arini dpt publish..ehehe btw..mlm tadi buat ni

idah @mama izzya said...

cantik pakai baju tu..

dah mana gmbr tuannyer memakai baju A..nak tgk etek...

mamalieyna said...

alaa ni model lain...nk model yg betul2 berbaju A tu..hehe..oooo tu 2 years back eh..hehe..

LYaFRINA said...

hehhehe.. mmg cumill pakai g2.. akan nmpak langsing.. mcm 1st time kita jumpa dulu asya pakai ala2 tu jugak kan...

ok la.. biar lya tambah...

" asha nampak cun melecun masa 1st time kita date dulu"

~aSHa~ said...

idah --> ehehehe kena cari balik la gambo yg lama2 ni...dah hampir masuk arkib dah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

konpem cun..!!!
PA mesti sentiasa shantek kan... hihihi..
me kalo pakai camtu kt opis, huhuhu..
ada je la hok cakap2 kat bakang..
kat sini ramai veteran jd mane leh bergaya sgt.. sabo je la..

~aSHa~ said...

mamalieyna --> ehehhe segan plak nak tjk..dah la gambo lama

~aSHa~ said...

lya --> eheheheh ni rasa nak buat entry lagi satu khas tuk lya kata gitu ni...ahahahhahahah....

(makin besar api neraka dah ni...riak dan takbur aku ni..cis)

~aSHa~ said...

Leily --> eh leily kalo dressing kat luar bila ber'dating' dgn suami...lagi up to date...nampak muda je...cun

Ena said...

a'a la asha.. mana picture ber dress A tu.. nak tengok la.. mana aci buh model lain.. tak kisah la 2 tahu sudah berlalu..

.:fyzz:. said...

Hello kengkawan semua..saya la kawan puan asha itew..yg bos saya puji kawan saya yg bernama asha @jidah tuh okey..
hahahah..kuang2 ...alkisahnya.kengkawan aku mmg rajin mai pejbt...kebykan set2 PA la..hg tau je la mmg meletops la kan dresing..then ...bila hg mai kt pejabt aku tuh..ditambah hg bergaya ala2 FESYEN A tuh kan.....then my bos kata..
" fiza..kawan2 you semua bergaya..lawa2 kan.."
tuh la alkisahnya..attenye aku tak gitau ko yer..dh 2 thn berlalu kan..heheh

ardinihumaira said...

cun3.. gaya sopan untuk ke pejabat :D

Fieza79 said...

ahaaa... patut nya tunjuk la gamba tuan yg kena puji ni baru kena...wahh asha kembang semangkuk...best ahh org puji2... bkn sng org nk puji2 kan...

..nOj.. said...

sib baik pjot telah membetulkan kata2 dia disini. hahaha. bengom ko neh. asal org puji je, mula la nk lebih2. uweekkk

~aSHa~ said...

hok aloh nojah ni...gile kalo aku perasan di blog ni...
eheheheh kan korang provok aku suh buat entry ni...ehehehe

cheqna said...

pergh..doh ye ah kak...
kembang kecut r tu..huhuhuhuhu
lalalalalala