Wednesday, October 20, 2010

Libresse

cerita mmg agak basi...tapi itu la..kalo gambo dah diambil...terasa rugi kalo tak diabadikan disini...ehehhehehe

telah dpt free sample pad Libresse ni sebelum bulan puasa lagi...

so marilah mendapatkan secara percuma di website ini...berbaloi2..korang leh simpan sbg stok di office..di kala kebocoran atau kedatangan yg tidak disangka2....so ada la stok kan kan......free lak tu


setelah aku mencuba produk libresse ni..bagi aku...thumbs up la...sbb tidak kebocoran di malam hari...ermm yg mana..hari pertama hingga ketiga ada la ari heavy duty...ehehe tapi selamat...

oh tambahan lagi mudah dicuci tau...


---------------------------------------
ok harap korang bukan sdg makan...

21 comments:

..nOj.. said...

tgh berkira2 nk mkn gak ni. sib baik belum bukak lg penutup ini

az rina a.k.a jaijina said...

biasa beli aje, rina tak penah dapat free lagi..mesti kene cube gak pas ni..

tp memang best kan..

~aSHa~ said...

try la...free tau..byk lak tu

Ieda Al-Habsyi said...

haaaa,ieda pon baru guna bulan lepas, sedapppp betoi (cam sedap ape je) hehehhehehe! bestkan, nnt bln depan nak guna lagi (kalo tak ngandung) =p

L.E.N.S.A-N.A.N.I said...

mmg ok la pakai ni. senang cuci, tak bocor & yg penting selesa.

*double thumb's up*

L.E.N.S.A-N.A.N.I said...
This comment has been removed by the author.
Ena said...

betul la asha.
ena pun pas cuba terus jatuh cinta gituw.. ;D

~aSHa~ said...

ieda --> ye mmg sedap..eheheh (sesuai ke perkataan sedap ni..ehehe janji paham dan sampai maksudnye) ehehe

~aSHa~ said...

LENSASANI --> hi thanx singgah sini...
mmg selesa..mudah cuci..itu penting kan

~aSHa~ said...

ena --> asha pun nak buat keputusan beralih ke libresse

☆ciK mOt☆ said...

aku dah tarik diri dari menggunakan kotex...

cheqna said...

cheqna lum try..cheqna hanya serasi bersama kotek sahaja

LYaFRINA said...

ehh.. kebetulan..lya pon dh draft lama citer libresse... tp utk citer lain... ada dpt sesuatu drp libresse..

lya pon dh pakai libresse...
selesa kan

~aSHa~ said...

cik mot --> wah ramai dah berkenan kat libresse ni

cheqna --> try la..dulu asha pun guna produk dot dot dot..nama terpaksa dirahsiakan...untuk kepentingan sejagat..ehehhe..tapi bila cuba ni..wah tak perlu riso lagi

lya --> wah mmg ramai dah tertarik dgn libresse ni..mmg selesa dan confident

umilia said...

yeke..leh wat pad besalin tak..sbbnye aku tak jmpa lg pad besalin yg sesuai la..

lemangcute yang Kosong said...

lamanya dah tak cepeott..hehehe..

mamalieyna said...

dah habis digunakan..hehe..

.:fyzz:. said...

wah...libreese nih famous kan.."paham2 je la" kata kak dibah..
wey aku nak gak la...nnti pasni dh bersalin..msti dtg bulan purnama semula..

.::Lynn::. said...

skrag pengguna tegar libreese

2H Garden said...

akak... best ke??? urm leh la tuko lepas ni... fiza pakai kotex ja... tak pernah tukar. so leh la try klu bagus...

ardinihumaira said...

kalola boleh register untuk banyak... tapi nampaknya satu rumah seorang je leh dapat sebab dni register untuk adik2 tak dapat padahal alamat yang sama. sedihnya hu