Thursday, November 11, 2010

Ada yang sudi menemani diri ini

kadang2 sekor je dtg..

tak lama lepas tu pasangannye mula la menempek sama....mesti nak berdua selalu ek

tgk skit lagi kat tingkap...satu family ko bawak ye....
terima kasih sudi menemani...


-----------------
apa yang sedang melanda di ruangan hati ini?


....sori tak reply komen, tapi insyaallah ai balas kunjungan...

16 comments:

ciK mOt (",) said...

kak
adakah anda sunyi???
sila dail...38999 tuk mencari teman...

az rina a.k.a jaijina said...

asha nak mencari teman ke? rina sudi menemani, kuikui..

patutlah dinamakan merpati 2sejoli kan..

LYaFRINA said...

knp ni???

asha ok x???

Zura said...

tue blm satu kampung lagi...

eima said...

hahaha klakar tul la....
dial nomot k.izan bg tuh ....

cheqna said...

bakpe kak????

Ena said...

alahai.. sunyi jugak ker?
kami kami kan ada.. hehehe

Fieza79 said...

hadoi burung rupa nya...

umilia said...

wat epen 2 u my prend..sharing is caring kan..

Ain said...

kesunyian ke sha, cik abang pegi mana?

huhuhu....

Cik Fia said...

lame tak tengok burung..

MrShah53 said...

kaco dia dating je..hehe

ardinihumaira said...

meh dating ngan dni. hehe :D

..nOj.. said...

ruangan hati?

taip TEMAN hantar ke 33233

ainhany said...

indahnya bila ditemani..
dirimu tak keseorangan lagi
andai dapat diekori
pasti kan dinnti lg

~ yus ~ said...

merpati dua sejoli, dah lama tak tengok merpati live...:D