Saturday, November 13, 2010

Sukaneka Taska

sukaneka taska permata ni kira program terakhir untuk tahun ni...kira mcm program penutup la ni..

so majlis pagi jumaat yang lepas di mulai dengan senaman ringan...
nyanyi lagu head, shoulder knee and toe...


seterusnya, lagu permata, lagu impianku terengganu...

ehehe oleh kerana lmbt skit aku sampai..maka makan nye selepas senaman ringan



pertandingan puzzle...siapa cepat dia menang...

abg danish pakar dah bab ni...(dia dah besar...)

ni main tarik bola dgn gelung rasanye...belum lagi start time ni

anak2 dah bersedia..
tema baju, merah dan hitam...alhamdulillah semua ibu bapa memberi kerjasama yang menggalakkan...semua la pakai merah dan hitam..kecuali anak2 permata pakai baju seragam mereka..comey kan

semua anak2 taska permata umur 1-2 tahun (tatih) dpt hadiah ni....tak kira kalah ke menang..seme sama je hadiah
hadiah ni di sponsor oleh salah seorang ibu kepada anak taska ni...


anak2 permata umur  3 - 4 tahun  (tipat) dapat hadiah ini..
orang yg sama sponsor


kami anak2 permata keluarga..

-----------------------------------------

aku plak secara tidak sengaja jadi mc pada hari kejadian..ntah mcmane aku plak yg kena....mula2 papa mdm, bila dia main game..aku plak yg kena ganti...
so hentam je la..nasib baik program anak2 taska..jadi ckp pun tak perlu protokol dan skrip bagai...acara sukaneka senang skit....

11 comments:

Epul Azimi said...

wah meriahnye hari sukaneka ni ye.:)

bila tgk balik tetiba mengimbau kenangan mase sy kat tadika dulu,ingat lagi ni...hehhehe

LYaFRINA said...

best join xtvt anak sha..
cara gini pon blh merapatkan hubungan..

taska permata ni kat mana?? byk kali intai tp x jumpa..
kat fikri area mana tu??

Ain said...

jelesnyaaaa anak2 sha dah ada baju sukan, sarah akak belum dapat lagi sbb stok dah habis....

sukan tadika sarah baru wat semalam, yang sadisnya satu acara pun dia tak nak join...

huhuhu....

kalau mama ada, gitu sokmo la sarah ni....

~aSHa~ said...

epul --> rindu jadi kanak2 ye, senang kanak2 takde masalah nak pk

~aSHa~ said...

lya --> dia area kawasan flat tu...

~aSHa~ said...

Ain --> kami pun lmbt gak tu..tapi penyelia tu bgtau nak guna time sukaneka..so dia cepat2 carikan, itu pun size pun besar2...

gina marna said...

wahhh seronoknyer.....mama MDM mmg ade tokoh jd penganjur sukaneka...hehehe

Ena said...

heheh..

tengok anak main.. mak pak yg excited dan jerit kan!.. hehe.. memg best!
cantik la ada tema..

ciK mOt ©™ said...

weii...aku pat bayangkan camner ko jadi mc ari tu...hehehe...

dan se lagi... 3 - 4 tahun (tipat)

tipat tu apa maksudnya weiii...

..nOj.. said...

lawo nye baju dah seluar seragam tu. saiz aku ade tak?

umilia said...

seronok kan tgk anak2 besukan..aku sggup bepanas tu semata2 nak tgk dorg hepi..kite pun jd hepi gak kan..