Wednesday, November 3, 2010

yOu kNoW WhaT.....

'u know what, secret recipe ada buka depan nirwana'
sms tu aku anta kepada beberapa rakan....lebih 20 org rasanye

dan ramai yang replynya...
1) Reali?esk bleh gi...eheheh (org byk duit dan dan tu nak gi ni)
2) ye ke? wow!best2 tq info (just excited)
3) yea ke? xtau pun.apa lg lets go beb (org ni pun jenis suka berbelanja tak kira tmpt)
4) setakat bgtau je xguna. belanja le (ni Hampeh punye org...ahaha suh aku lak belanja..ceh betul, dah la lelaki, tak macho langsung)
5) oh ye ke sound good (bab makan mmg dia suka sgt)
6) ha? ye ke...tiramisu aje la ek gi kita (ermmm maybe dia ajak aku pg dlm bahasa jepun atau jawa..aku dok bape paham..atau dia dah mamai nak masuk tido kot time tu)
7)wah ye ke..hehe senang la nk beli...org kemaman dah update (ni adik aku...yg biasa sgt dgn keadaa up to date konon2 nya ahahahaha)
8) ayu told me last week..bt have no time yet to pay visit there..he he he.. (ni miss X yg suka speaking2 dgn aku, pegi DENGAN AKU TAU...jgn dgn org lain)
9) Now I know... (ni msg laki aku buat tergelak time drive....saje nak mengenakan ayat aku balik, aku ingat dia nak sms ajak aku dating lunch time nti, ciskek jugak)
-------------------------
ok guys...tghari ni aku ada dating..

17 comments:

ciK mOt (",) said...

huhuhu...
lama tak p SR ni...
teringat kat seseorang yang perkenalkan aku ngan kek SR ni...owhh...tima kasih malaysia...

..nOj.. said...

tiramisu = nama sejenis kek. heheh

LYaFRINA said...

yesss i know...
fain dh bg tau dulu, time tu dia renovate.. td baru perasan la sms asha tu.. hehehhee..

kalo nk makan free pegi kul 1-3 pm rasanya...

**sha, mlm ni mai la kat rmh lya yer.. buat makan2 sikit smpena birth asya.. x buat beso2 pun..

Ain said...

tak sempat reply msg reply kat sini aci dak? hahaha....

jangan dah ada kat kemaman sana nun, sha dah takmo datang mesra mall lagi yer...

pssst, ada sesapa nak belanje akak kek SR sepotong tak??? tetiba teringin pulak...

huhuhu...

az rina a.k.a jaijina said...

wow, tak sangka..balik nanti rina haruk hubby pegi sini..kitaorg selalu no pg nirwana, ade alasanlah nak nyinggah kan..

~aSHa~ said...

cik mOt --> aku kah itu yg memperkenalkan kpd kamu

~aSHa~ said...

nOj ---> a'ah la nama kek

~aSHa~ said...

lya --> eh ada makan free ye tuk pembukaan? harus pg ni....

lya insyaAllah kalo takde apa2 hal asha pg...

~aSHa~ said...

Ain --> ehehe kak, kat mesra mall ada wayang, bowling..lagi syok...aritu tak smpt singgah umah akak sbb tgk wayang..

cheqna said...

muahahahaha
ayat last tak leh tahan..=)

~aSHa~ said...

rina --> ha kalo ada balik sini bukan harus pg SR je...umah asha pun harus la haruk si hubby kamu

~aSHa~ said...

cheqna --> aahhaha itu la..dan itu mmg sms paling last...

Fieza79 said...

msj yg last tu best...nk tgelak...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahah, terkezut ai mlm td u anto sms.."eh,sha ni slh ato ke hape..:P" lol, rupenye ghitu.. btw, tq sbb inform.. last week de gi kemaman, my sista de mention de SR br bukak, bajet nk pi la bli slice of indulgence.. tp tukar plan lak, menjamu selera kat seri kalong, bedal kerapu.. hihihih, nx time may b.. =)

azzey said...

asha: sker SR nih!

ardinihumaira said...

urhhh sedapnya kek2 kat situ.. lama dni tak ke sana... hu gulppp

.:fyzz:. said...

wah advance dh kemamang..ada SR..tuh la..kalau nak makan kt SR>.koman2 kena satu kepala RM20 hengget ++ kan..

kekdng je pegi..eh bukan kekdg ..tp jareng2..
kek mmg bestkan..tak dpt dinafikan..