Wednesday, December 22, 2010

tempoh Diskaun Saman dilanjutkan....

yeyhhhh....tadi dengar berita tv3 dlm keriuhan anak2...aku rasa betul dah kot....

tiada had tempoh untuk diskaun tu...tapi saman tu mesti la sebelum 1 Disember 2010...kalo saman selepas tarikh itu..tiada diskaun ye adik2...

saman boleh dibayar di kaunter pejabat pos jugak tau...begitu jugak online....
jadi mari kita membuang duit membayar saman....hisshhh

-----------------------------------------
arhhh lega...sempat la aku tlg menguruskan saman yg bukan aku lakukan..tapi atas nama ku...abg sila uruskan ye..jgn buat2 tak tau ye...setiap kali ai membebel yu bawak 'perlahan2' u tak dgr...kan dpt surat cinta...ehehehehe

15 comments:

azzey said...
This comment has been removed by the author.
ciK mOt ©™ said...

sib baik ai takde saman///weeeeee

azzey said...

asha: so ada masa lagi tu...:)

~aSHa~ said...

sape yg delete 1st komen tu? anak aku kah? atau kamu tersalah publish...sori tadi anak aku duk godek sana sini sinun masa p mandi...

izan --> eheheehe....mmg kamu bernasib baik neh

azzey --> yey masih ada masa lagi...eehehehehe kalo idak...jenuh nak byr byk..

ciK mOt ©™ said...

sha...aku pelik ni...sebelum 1 januari 2011 ke 1 disember 2010 dah lama berlalu kak...arghh...konfius aku memalam buta ni...haihhh

~aSHa~ said...

eeheheehe...tempoh bayaran tu takde had tempoh dah....

tapi yg aku paham..saman yg dikenakan sebelum 1 Disember 2010...saman selepas tarikh 1 dis tu....tak leh diskaun...gitu la kot...aku pun kepeningan tadi mendengarnye semasa anak2 memekak bermain apa tah..

cik dah ganu kiter said...

asben idah ada 2 saman tu thn 2007 plk tu..lum byr lg tu..huhuh..sek sok gaji la br leh byr..seb baik tak byk

Ena said...

owh.. tetiba teringat memg ada saman yg belum berbayor.. tp huby la sbb dier yg kena saman.. lalala.. ish tak patut betul p lala plak kan.. huhu

az rina a.k.a jaijina said...

jom kawan², pakat² bayo saman..eh, rina takde saman lah, ekekeke..

LiErOSe~QiEmi said...

kitorang dapat gak.. tak penah2 nak balik KL masuk ikut exit kuantan, tetibe buat camtu masa minggu raye pose ari tu.. ermnnn pe lagi... last week dapat surat cinta dari polis.. hampess tull.. sebbaik dapat diskaun..tp 150.. duit gak tuuuuu arrgghhhh!!!

umilia said...

byr jgn tak byr..hehehehe..

fikaryna said...

syukurlah..mmg ada beberapa saman..kalau xde tempoh bole la mayar satu persatu pelan2..huhu..

Nurzairul Isma said...

.. dah bayar dahhhh... :)

Nurzairul Isma said...

bayar dengan rase berat hati... hihihi...

~aSHa~ said...

sori guys lama tak jenguk blog sendiri dan komen2 uols....nanti ai singgah ye....maklum la bercuti..cuti terus..