Friday, April 1, 2011

KLIA ke Kuching hanya RM0.01



start dari 1 June 2011, ada penerbangan dari KL ke kuching...jadi ada promosi skrg ni
untuk 4 beranak aku dah try semua2 campo tax hanya 232...campo la bagasi dan makanan skit bagai...dpt la rm377 pg balik 4 beranak tau.....kalo 2 beranak tu lagi murah....

klik disini untuk maklumat lanjut

xyah tunggu tahun depan nak fly, tahun ni bayo tahun depan pg..tak perlu...
tahun ni je bleh pg dgn harga sebegitu...

--------------------------------------------------------------------
aku dah lama berura2 nak bayo ni...tapi puas aku tanya kawan2...apa la tmpt menarik kat kuching tuk kanak2....tuk shopping tuk org tua mcm aku ni ada la....kalo takat kat kek batik dayang salhah tu atau sekitar bando kuching tu...aku dah gi....jadi mmg seminggu jugak punye pikir ni......
last2 kelab kebajikan aku smlm ada ura2 nak buat family trip ke suatu tmpt pada tarikh yg aku cadang nak bercuti tu jugak.....jadi tak jadi la kot ke kuching...aku ikut kelab tu je la...best pun best....

8 comments:

cikmOt said...

hurmm...

Anonymous said...

salam..377 utk 4 org tu tu harga pergi balik atau pergi jek?TQ

~ashra

~aSHa~ said...

pg balik...campo bagasi....
tapi kena pandai pilih tarikh tau...clue 1 june ke atas...

dan sy tak pilih seat....so mana2 je...removekan bahaigan pilihan seat tu

~aSHa~ said...

* remove kan 'standard set of service', so dpt murah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ada promo ke?wah.. makan angin ke kuching ke.. takpe, sekali sekala.. thn dpn ke?.. sempat lg menabung tuk soping2 kat sana.. heheheh

Nureen said...

PERRGGHHHH
murah tu kak...
nureen nk join jgk tp dok png ada ka tiket murah g2??

{ e'mie } said...

elok jugak ko pegi ngan kelab...lagi pun ko dah ok skit kot time tuh..aku ni murah ke tak ker..tak pegi lah kot..kalau nak bercuti..aku pegi kat semenanjung dulu..tak abis lagi bercuti kat sini..

~ yus ~ said...

wah! Murah tu ya Asha. Boleh try survey ni. Ke Kuching je ke? Lain tempat macam mana?