Tuesday, May 3, 2011

Duit dari Myipanelonline ke Paypal Sudah Ke Maybank....ye ye ye...


just for sharing jerk...bukan nak tjk kepada sesiapa...setakat RM44.33 je pun....

tapi nak tunjuk la, sbb ada org kata takleh keluar duit dari Paypal dan dari Myipanelonline tu...so dalam masa tak sampai sebulan pun....ai dah merasa duit tu walau RM44.33 jerk....ok la tu nyah....REGISTER MYIPANELONLINE tu pun freeeeeeeeeeee.....rajin buat survey jerk

so kalo tak jelas gambarannye sila la klik gambar tu pembesaran.....ni fresh tau dari m2u aku....yg lain2 pengeluaran dan kemasukan tu abaikan je...xde kena mengena...

aritu sy keluarkan duit dari Paypal pada 24 april 2011, sebanyak USD19.86 dan sbyk USD5.00 di caj, sbb pengeluaran kurang dari RM400. nak keluarkan duit dari paypal ni pun sbb nak tjk bukti...bahawa takde penipuan di mana2 pun


------------------------
rupanye penggunaan paypal ni adik sy dah lama reti...sejak dari student lagi...dia dulu rajin buat researh ttg McD dan lain2 berkenaan dgn perniagaan francais...aku jerk yg ketinggalan...

16 comments:

MRS. K said...

blom join lagi..

best best dapat duit..

Ardini Humaira said...

kak.. dni punya tak leh cashout sebab dni tak de akaun paypal hehe.. menjawab le duk diam situ je ;p



p/s: kak.. sarung hp akak lom siap lagi tapi akak takyah wat payment tau.. :)

Ieda Al-Habsyi said...

bestnyer kak, jawab survey je ke? nnt nak try la :)

~aSHa~ said...

Mrs.K --> jom join cepat..dulu, kalo siapa join bawah kita dpt RM5, skrg dah jadi RM2

~aSHa~ said...

dni --> create akaun paypal segera...ehehe mudah jerk dik.....dik pesal xyah bayo sarung tu? nti dah siap bagi no akaun yer...

~aSHa~ said...

ieda --> ye dik..jawab survei je....kalo org join bawah kita lagi byk point...dulu 500 point...skrg dia bagi 200 point dah..maybe ramai kot yg join...

eima said...

nk joint jugak la.....

LYAfrina said...

LYA PON X HBIS G JWB SOKLAN SURVEY TU... ODWY,... SEMANGAT LAK.. BLH LA TAMBAH DUIT POKET.. Y PENTING HALAL :-)

~aSHa~ said...

eima --> jom join....klik je kat myipanelonline tu yerk

~aSHa~ said...

lya --> insyaallah halal...kalo dia tanya anda minum...jawab je terus terang...TIDAK.....anda islam...jawab je jujur...ye islam....walau company tu kepunyaan bukan melayu...

..nOj.. said...

yg paling best adelah part 'dapat duit' tak kira la brape wei. jumpe singgit kt celah pokok pun dah kemain gembira. hehehe

sarah-najwan said...

salam...
akak xtau pun hal ini..hehe

tq sb singgah blog akak

Ena said...

mcm best je kan.. :D

mamalieyna said...

oooo...eina lg jauh ketinggalan..taktau pun..heee~ bukti tu kpd mereka2 yg syak wasangka..hee~

@juera said...

wah best2..ssh gile nk ajk org join mnde ni..huhu

ieda said...

kurang jelas lahhh asha ..