Tuesday, June 28, 2011

Teksi Tunai...

gambar ihsan google..




korang suka tak tgk siri rancangan TEKSI TUNAI ni yang disiarkan di astro Ria.
aku suka sgt...laki bini suka....skrg ni dah takde kan..ulangan2 je.....
yg best tgk siri ni sbb dia menguji minda peserta dan juga kita pun mesti nak fikir2kan jawapan nya kan....
jadi secara tak langsung..ia menambah pengetahuan kat diri aku yg kurang berpengetahuan ni...ehehheeh

rindu nak tgk siri baru TEKSI TUNAI.....

13 comments:

cikmOt said...

ishh...aku ingat ada balik rancangan ni...hehehe...tapi best kan...jawab betul dapat wang...

Sharinginfoz said...

pernah gak tengok sekali, oklah rancangan macam ni

~aSHa~ said...

cikmot --> ehehe takde dah penganti terbaik mcm bob lokman kot....kot la....tapi mmg best kan...betul dpt wang..tak betul sila pulangkan wang....ehehehehehe sian penat2 jawab tak dpt sesen pun..tapi tambang free..ok la tu

~aSHa~ said...

sharinginfoz --> kalo tgk byk kali mesti ckp BEST...ehehehe

eima said...

tambang free tak pe jgn kena trn tgh hiway... gile cam ade 1 episod tu ...kena turun kat tgh federal hiway .. menapak la ko

wahida said...

saya pun suka...tapi sekarang dah takde..ingatkan hari tu teksi tunai baru, rupanya ulangan je...mencik!!

suka sbb mcm sis ckp tu lah...boleh menambah pengetahuan...

Fieza79 said...

sesekali je tertengok..tkde la ikut sgt..tp seronok je tgk dorang dpt duit free mcm tu je...

~ yus ~ said...

kak yus pun suka rancangan ni...

p/s: selalu nampak bob lokman time raya, sbb rumah keluarga mertua dia depan je dgn rumah mil akak..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

suke, kengkadang dok sama sebok try jawab dgn hubby.. tp biasanya byk yg kami tak tau dari tau hahaahahah

eMMe said...

betul2...i pun suke...tapi takde yg baru ekk...ulangan pun best gak, sebab suke tgk telatah penumpang, hahahaa!

r|nA @ ja|j|na said...

jawab betul aje dapat duit, mmg syok lah..tp kadang² soklan dia mencabar minda, hehehe..

♥ Che NamNam ♥ said...

selalu gak tengok dulu tapi skang bob dah taknak involve dahhh kut yerlahhh dah tobat katernyer kannn..

Ardini Humaira said...

beshnye kalo ada lagi kan :D