Tuesday, July 26, 2011

Maaf ye bukan setahun punye kes.... 7 tahun punye kes...jadi...

jadi kira la backdated nye...bukan darab 12 bulan ye...darab 84 bulan tau nyahhhhhh

eh ye ke? kew aku kata gitu la rasanye., nanti dia semak betul², mr..hUBby pun kata X 7 tahun la...tapi apa2 pun....insyaAllah 'yg menyedarkan aku tu.'..ada la hadiah tuk kamu....insyaAllah 5% tuk kamu ehehehehehe...


ehhehehe betul la kata kawan2 semua...ini rezeki baby kot.....

eh ada yg bertanya kan..camne leh aku tak perasaann...jawapannye adalah mudah...aku tak alert sungguh la....agaknye mabuk bercinta sgt kot time tu...ahahahahhah tadi aku dah salahkan org yg buat aku mabuk2 asmara tu...




5 bulan aku nak smile mcm ni....eheheheheee

-------------------------------------
sori tak tgk dan reply komen sebelum ni....sbb ada latihan koir tadi...
adehhhh tgh sarat pun kena turun gak ni...bagi sokongan moral, kang lemah semangat geng2 koir...


13 comments:

eima said...

takan selama 7 tahun tak naik2 gaji ko kak .. tak mungkin la ...
biar betul kak ...kan tetiap tahun unit kew wat penyelarasan ... takan kew.8 ko leh termiss ....pelik2 ...


klu betui mmg masyuk la... cthnye RM 60 x 84 = 5k+ tu ...
sronoknye

♥cikmOt♥ said...

huhuhu...moga rezeki ko akan bertambah dan bertambah...aku nak nursing wear jek...lelain takmo....tu dikira 5% tak...hehehe...

rezeki mdm3 ni...alhamdulillah...

♥cikmOt♥ said...

eima bukan dia tak naik gaji...tapi tangga gaji dia tertinggal satu takuk dari tangga gaji aku yang masuk sekali ngan dia ni ha....

ko kira la camner...hehehe

ain1914 said...

camna lah ko tak leh perasan asha... 7 tahun banyak tu... yang tu termasuk sekali pelarasan gaji 2007...

~aSHa~ said...

eima --> tahun tu je taknaik...tahun2 lain naik...

~aSHa~ said...

ain1914 --> sius mmg tak pasan...ahahahahhaaha betul2 tak tau ni....

LYAfrina said...

wahh..makang besor la lps ni!!!

zaidah said...

tak terhitung dek jari kena pakai kalkulator nie.....syukur...

umilia said...

sib baik ko jauh jah..klu dkt aku da pow blnja mkn piza pun jd la..hahahaha..

cheqna said...

lalalalalala
kak sha..kak sha...kita biras kan??wahhh tetiba ni..
hahahaha
pepun alhamdulillah rezeki baby =)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alhamdulillah... rezeki baby tu... bak kata orang dpt duit 'terpijak' nih...

best2...

**sal yang tak dapat2 lagi kenaikan gaji yg sepatutnya januari ritu pun dah bising2 kol kew... hehe. bulan depan baru dapat... huhu

~izan~ said...

7 tahun kak? lama tu..dan memang btol2 rezeki baby akak tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lama juga tu 7thn..mmg rezeki baby.. ^_^