Tuesday, July 19, 2011

ye ye....bungkusan dari Utara sudah terima dgn selamat

 wah ini bukan bungkusan dari langkawi ye....ai takde nye nak pos2 dari sane...masa balik tu angkut semua sahaja.....takut nyah...kalo pecah2...


ni bungkusan dari SI DIA.... wah tq dik...sehari je sampai bungkusan ni..sehari jugak habis APAM PULKADOT di ngap ngap...

anak2 kata...'ermmm yummy, yummy' ......sungguh teruja mereka dik wei...


dan mereka pun tak sabar menyusun nama2 mereka sendiri......ini bantuan aku jugak la....baby mana pandai susun nama sendiri lagi...
tapi si abg dah pandai la...sbb dah belajar......
dan mereka request nak bawak ke 'school'....jadi kawan2 mereka pun dpt merasa jugak....sungguh seronok la mereka dgn warna warni gini...

thanx ye dik....anak2 hepi terima bungkusan ni...mak nye pun sama la hepi....

15 comments:

cheqna said...

mak dia memang over happy..hahahahaha

~aSHa~ said...

cheqna --> ehehehehehhe... tau xpe

♥cikmOt♥ said...

naper aku tak dapat pung...kecik ati ar gini

~aSHa~ said...

nak dpt transfer la pitih dulu..ehehehhehee

Anonymous said...

most welcome kak.. seronok tgk bdk2 tu gembira..maaf kalo ade tkurang rase.. terima kasih byk2 jugak sbb sudi order!

sudi2 la melawat lg...

-anna-
http://facebook.com/apam.polkadot

LYAfrina said...

KREATIFNYER..NI BUKAN POLKA DOT DAH..TP APAM ABC... MSTI SSH NK BENTUK JD HURUF ABJAD KAN

ikiqzana said...

minat nak belajar buat appam ni. mesti sedapkan.

eima said...

wahhh ... nanti nk try buat la .... dah ade ideas cam ne nk wat tanpa guna mixer

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..comel2 apam polkadot ni..
susah tu nk buat huruf.. ;)

eima said...

kak klu kite guna blender cam ne ...bleh kan ...
sbb ari tu tgk SIL buat kek coklat kukus guna blender je..mesti bleh kan

~aSHa~ said...

bagus la idea tu..itu la dinamakan thinking out of the box....good2...

mamawana said...

bestnyerrrr.......

mamalieyna said...

haiii...lama tk jengok asha rasanya..hu~ kurang ksempatan la skrg ni..hu~

hope sihat2 selalu ye, take care~

QuiNn ZhOuRa said...

comel sangat sayang pulak nak makan.. hehe

fiezaradzi said...

wah.. yg nengok pun rasa happy.. hehe.. nmpak sedap jer..