Tuesday, October 25, 2011

adik pun nak jugak

kalo time sayang sgt sampai seme mende nak bagi adik....

tangan adik tak reti duk diam bila dah dpt coklat tu

sayang adik gula gula kan.....

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

owhhh abang darwisy dah semakin montok la...berkat susu mama hari hari...heheh

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama cam faris la... kalo makan, semua nak suap kat adik dia sama... memang kena tengok2 la jugak, risau dia suapkan makanan2 yang keras je... huhu

LYAfrina said...

dh pndai pegang dah.. tp auntie lya x pe jenguk2 lagi nih.. insyallah.. jumaat ni yer sha..:-)

Ena said...

lorrrrrrrrrr..

kot ye pun nak kasi tengok pegang coklat.. sampai gambo pun sebelah jekk.. tak puas la nak tengok..

nak lagi nak lagi.. eheheh..

.:fyzz:. said...

darwisy..tgk tgn adik tuh..gebu sngt..suka la tgk...nih kija kakak n abng la bagi nih..hehe

~aSHa~ said...

Cikmot --> aku tak rasa dia montok mcm kakak dia...

~aSHa~ said...

lady salwa --> itu la adik badik kan....sentiasa saling mengingati walau gaduh2

~aSHa~ said...

Lya --> eheheh a'ah aunty...sy dah besar ni..aunty dok mari lagi..mama dah round the world tinggal sy dgn pengasuh dah

~aSHa~ said...

ena --> ehehehehehe punye nak fokus tangan je tu..ahahaa

~aSHa~ said...

fyzz --> gitu la dua beradik tu mengerjakan adik..ada je mende nak usik adik

JK said...

<<<Tukar HUTANG KAD KREDIT anda kepada EASY PAYMENT PLAN(EPP) dengan kadar 0% INTEREST!! dan cash advance dengan kadar interest lebih rendah
http://malaysiaepp.blogspot.com/p/home.html