Friday, October 21, 2011

Sogo Sale


ni cite sogo sale yg lepas...ahahaha (dah pekasam punye cerita)
hampir2 nak puasa hari tu... 29 dan 30 july 2011 ada Members Day Sale di Sogo
ala...sogo bukan ke selalu ada sale??? ada je sale apa2 tuk apa2 hari istimewa
 aku pun menjoin kan diri la gi ke sale ni...time tu tgh memboyot....eheheh
anak2. ku singgah di pahang..ku tinggalkan...aler aku p sehari je...hUBby teman kan...

tgk la..punye la ramai umat menunaikan 'zakat' perghhhh
mcm2 kawan dah jumpa...cikmot kata dia pun p pada hari yg sama...tapi tak terserempak plak....

nak beli barang tu satu hal kena berebut...nak membayo pun satu hal punye panjang...
dan sudahnye takde apa sangat la yang dibeli.....uhuhuhu
baju2 anak tak dpt pun nak pilih...nak berebut2 tu payah..sbb perut time tu memboyot..tak dpt nak siku2 org lain supaya ketepi..ahahaha

ni pulak ada voucher tuk besday girl....aku ler tu...expired tak lama lagi dah ni...ntah bila nak guna pun aku tak tau la...

ada sesape mau pg sogo bulan Oktober ni? meh la mintak voucher ni...ai bagi je
tapi best jugak kan p spa lepas abis berpantang ni...ehehehe...
aler spa kat sini pun ada....

ha mesti korang hangin kan..ingat ada sale tadi kat sogo...ahahaha
aler jgn bimbang la kakak kakak, adik adik, macik macik..
bulan 12 ni pun sure ada SALE...aler tak perlu bulan 12..
ni raya deepavali pun mesti ada la tu kan....sale tuk cuti sekolah pun mesti ada

4 comments:

♥cikmOt♥ said...

ahhh...ko memang...suka tayang citer basi...hampir terpedaya aku ni tau...

~izan~ said...

akak,bestnyer.izan tak pernah join sogo sale tp mcm menarik.tgkkan keadaan mcm tak sanggup tp bila dgr kata murah tu yg rasa sanggup aje hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

suke sgt kalo turn pi kl sogo sale..
haa.. siap le nko asben nunggu wife die memilih.. hahahah.. =)

.:fyzz:. said...

jidah..rajinnya hang pi key el nuh..aku dulu masa dok key el..hari2 bersogo ria..maklumlah mara kt sebelah tuh ja..heheh...sogo kalau sale mmg gilest2..