Monday, December 5, 2011

RINDU ku berOMBAK kat bebird dan popo ni


rindu kat bebird yang ada di dalam lampin pakai buang ni...eehehehehehe rindu nak cuci nya lah....



dan kalo dia meniarap...rindu tgk montot dia yg bum bum ni, kakak baby pun suka tgk popo adik dlm keadaan begini..dia kata comeynya adik tonggek...
aler yang pasti bila mula2 masuk kerja setelah lama bercuti mengulit si dia mesti la rindu kat si dia..empunya bebird dan popo ni.....

ala tomei tomei (bak kata boboi Maharaja lawak) mama sendiri mesti kata anak sendiri tomei kan...ye dok?

actly dulu ingat lahirkan baby girl..dan hati pun kalo boleh nak baby girl..mcm mudah je jaga nye...ehehehe lemah lembut je...tapi tak sangka lahirkan baby boy...aku terima seadanya pemberian dan anugerah dari Nya dan aku jatuh hati lagi dgn kehadirannya..pertama kali tgk pasti jatuh cinta...mcm tgk mdm1 dan mdm2 jugak..jatuh cinta bertimpa2 bila pertama kali melihatnya...dan ayat 'indahnya ciptaan dari Nya' pasti akan keluar dari hati kecil ini bila melihat si kecil...cinta ini tidak terpadam lagi.....spt cinta kepada papa mdm mdm ni (arrhhh bermadah helah plak pagi2 ni)


dan setakat ni alhamdulillah mudah jaga mdm3 ni..tak byk ragam..tak byk karenah...semoga mudah la seterusnya ye nak....(mdm1 dulu kuat nangis..dari kecik sampai ke beso ni, mdm2 plak...tak gitu...dan mdm3 pun tak kuat nangis...kalo sakit atau terlalu lapo je baru ler keluar tangisan tu)


rinduku berombak kembali...

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

esok penyakit ni ke aku plak...huwaaa...

~aSHa~ said...

ofkos yessss

Zue AnnaLeeya said...

oh tidakkk.... akak pon akan hadapinya nnti... huhuhu....

.:fyzz:. said...

alo2...rindu kt baby ya..zidah..anak hg dok ngan pengasuh kt umah ke..@bibik...? ce citer..
lengkap dh...ada anak lelaki..pompuan..dpt adik lak:)

~aSHa~ said...

zue --> by hook or by crook...hati akak pun akan lalui nye tak lama lagi..ehehehe

~aSHa~ said...

fyzz --> ada pengasuh di rumah..nak kata bibik bukan bibik..hanya mengasuh anak2 je..dan kemas2 rumah mana yg patut...eheheheee

ieda said...

uishh memang tembam .. geram tgk pipi dia dik :)

cheqna said...

bila la cheqna nak ada anak etek ni..

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

~izan~ said...

comeynya kak!

takpe bermadah pun kak.nnt kot anak akak baca,mesti dia terharu hehe

aiDieNa said...

Penyakit tu dah berjaya diatasi.. sekarang penyakit nak bau masam² celah leher hari² pulak.. ehehehe..