botol Susu adik


ni adik punye set botol susu dari tupperware...
satu set ni RM89.30 (kalo tak silap...buku katalog yg jual set ni dah ke mana tah...) yg ni harga dlm katalog lain... 

barang-barang yang ada dalam set botol tupperware ni (precious baby collection)
1. One Touch Canister Small with Prints (1) 2L
2. Baby bottle (2) 8oz
3. Baby bottle Cap & Collar (2)
4. New Tri-Flow Teat (2)
5. Gift Box

yang 2 bekas kecil kaler biru tu adalah PERCUMA yang bernilai RM24.90 (ini pun harga anggaran...)
tapi yang pasti percuma la....dan yang pasti adik tak dpt kedua2 bekas tu..sbb abg n kakak nak jugak tuk mereka...jadi dpt la satu sorang...

selalunya kalo beli botol susu tupperware sahaja berharga RM70.20
so untung la kan harga yg aku dpt time promosi last time..

fakta dari aku : botol ni tak guna lagi..sbb adik tak tahap capaian minum susu sampai 8 oz lagi...ingat nak guna botol ni bila dia dah minum susu formula secara penuh nanti, insyaAllah setahun lebih ke atas...jadi simpan je la dulu..bukan basi pun..aku beli sbb promosi nye murah susah nak dpt dah harga sebegitu...btw aku dapat 25% potongan harga ahli plak tu..


Comments

ratna said…
Xpe beli awal2 nnt bila tiba masanya bole guna..amik ajer...
.:fyzz:. said…
zidah safiiy ammar pun dok minum susu yg 4 oz ja pun..dia mmg tak byk minum susu...btw cantik ar botol susu tupperware nih...kira berbaloi la beli masa promosi..dpt byk benda
♥cikmOt♥ said…
aku tak pernah ada cap ni...so tunggu ko adiahkan...lagi pun tak pernah sekali pun aku beli cap tupperware tu...sob sob...sedih kan...
wahida said…
murah tu...

selalunya brand ni mmg mahal...mmg tak mampu...
LYAfrina said…
comel la plok set dia.. kenan plok nak beli tang tupperware tu..comel sket nk ltk susu
cheqna said…
cheqna beli pah nikoh r
hahahaha
eima said…
mmg murah la kak .....klu ade promosi lagi sila bgtau nk beli tupperware one touch tu .. suka la
ayang said…
dari hari ke hari nak beli botol susu cap ini.

bila xde stok dok tnye2, "kak bila nak dpt stok baru?"

tapi bila dah dpn mata tu ada stok, menda lain gak yg aku sambar. aneh la..
~aSHa~ said…
ayang --> ehehehe ko ni....so kalo mau harga ahli, 25% ko amik je la ic aku nanti..sms ler... nanti aku bagi...so ko beli jer kat sane guna nama aku..dpt 25% tau...so murah lagi dari harga tertera di atas

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid