Monday, April 30, 2012

orang tua nak berdressing orang muda...ehehehee

ni gambo bergedik masa p kursus setiausaha
 
pes time ni ai amik gambo sendiri..caya tak? percaya la..ai tak pernah amik gambo muka sendiri lor..ai kan pemalu (uwwekkkk)....

dan pestime bergedik nak berselendang begitu....punya la sukar kan..

member kata 'biasalah org tua nak jadi org muda...gitu la..ada je rasa tak kena' 
ahahahhahahahhah siut kan...

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe...cam aku pakai ritu la kan...kan kan...sib baik aku pakai cantik...cam orang muda dah...lallaa

.:fyzz:. said...

ok gak hg pakai ala2 hana tajima (eh tui ka nama dia hana tajima kelupaan la) tp dua kali tgk rimas lak..tdi masa pagi baru dok jadi bahan sembang aku ngan kengkawn pasai tudung cenggini..pendpt aku kalau pi keja tak sesuwei leh melilit2 fail kekdahnya hehehe

~aSHa~ said...

cikmot --> naik lif tingkat bape..ehehee

~aSHa~ said...

pijot --> mmg rimas p kerja...dinner ke ok la kan

LYAfrina said...

heheh..cun aper...
tp siyees..lya still x reti nk pkai cam asha pakai ni.. pkai peseng biasa2 je

{ e'mie } said...

kahkahkah..dah sah2 izan yang cakap gituh..kahkahakhakah

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal. Alah tak nampak tua pun i tgok comel je. I dah follow blog ni follow i balik ye..tq..;)

Sharinginfoz said...

ok aja...