Monday, October 8, 2012

hepi besday to my lovely mdm3

selamat hari lahir sayang mama...

susah jugak nak handle budak yg mencecah umur setahun ni...

tgk la kek tu...dah disapu dgn tangan dah cheese nye...ntah  mende rupa dah tu

pisau kek tu pulak..dah potong kek lain dulu...

byk kek time ni... 3 kek kawan bawak.....

takde pulak gambar kek kek yang lain..takpe nanti sy mintak ehsan mereka dermakan gambar2 yg ada..

sambutan tuk si kecik ni hari lain..tapi takde kek.....

jadi masa kawan2 ada dtg rumah... mereka bawak kan lah kek kek kek...utk si kecik....

excited kan muka dia tgk makanan...seme mende dia nak...boleh tahan dia punye selera...

walau nampak kecik...si kecik ni mantap ni...berat tu terasa la...boboi kan..


 -------------------------------------------------------------------------------------
kepada kak yus...insyaAllah ..i'll follow u (4 orang)..ehehhehee before 35 kot.....
smlm dah ke blog akak dari pagi sampai tghari..ada je mende nak buat...tak jadi2 nak komen kat cerita aqil yang penjimat tu...arini insyaAllah nak terjah ramai rumah.. ramai? eh tak sesuai penggunaan tu.... BANYAK rumah....




10 comments:

Norain Ujang said...

Hepi besday.....

MRS. K said...

hepi besday mdm3...

umilia said...

eh aku pun nak follow ko anak 4 tp lg 2 thn la ye..jom same2..hehehehe..

Kniedaz said...

Sekejap je dah setahun dah...hehe..happy birthday to him ^_^

~aSHa~ said...

tq to all...


umilia...ehehehe jom jom...raya nanti sure seronok

LYAfrina said...

owh..dh setahun MDM3 ye??
kejap je..aritu jumpa dia kecik lagi kan..

mamalieyna said...

happy besday cayang~ kejap je masa berlalu kan.. boleh dah nak tmbh lg tu..hehe~

~aSHa~ said...

eitulah..masa berlalu tanpa kita sedari tapi kita laluinya kan..ehhee

tambah lg...4 tahun lagi kot..ehehee

bunga_rose said...

happy birthday mdm3, sama bulan dengan anak bunga eqal la kan ^_^

.:fyzz:. said...

alahai.so suwit baby..happy belated day dear...