Tuesday, February 16, 2010

Sila Berikan Nama untuk Cabutan Bertuah MDM 2010

KLIK LINK DI BAWAH...
~STICKY MODE~ 10 Feb 2010

sekian kalinya aku fikir semasak2 nya...aku rasa aku akan buat cabutan bertuah...sebab cadangnya nak bagi kepada follower yg ke 77 dan 81 bersempena dengan tema nama link aku ni...tapi oleh kerana bila aku kira dari belakang....org lain, kira dari depan pun org lain..lagipun tak adil la pada yg menjadi follower nombor satu hingga 76 tu kan? sbb tak tersenarai...so abaikan aku kata nak ikut nombor bertuah...

So selaku meraikan hari lahir kedua2 anak saya, murahlah hati saya ketika ini membuat satu cabutan bertuah untuk para followers...

so guys...syarat2 untuk menjoinkan diri untuk Cabutan Bertuah MDM 2010 nye adalah :

1) Terbuka kepada semua bloggers tak kira lelaki ke perempuan;

2) Buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MDM 2010;

3) Letakkan banner di atas di dalam entry dan di sidebar, link kan ke entry ini

4) Mestilah dan wajib jadi follower blog ini (sebab nak bagi hadiah untuk follower kan);

5) Tarikh tutup adalah 10 Februari 2010, jam 1.00 am);


tetapi, ada tetapi tu....pada 16hb Januari 2010 jam 2 petang ada 2 cabutan akan dilakukan untuk hadiah VOUCHER PERCUMA BUKIT GAMBANG WATER PARK KUANTAN, PAHANG setiap seorang. nama akan diumumkan pada hari yang sama 16hb Januari 2010 jam 3 petang dan akan diposkan kepada 2 follower bertuah ini pada hari 17hb januari 2010...sekiranya pada 16hb januari 2010 tidak ada respon diberikan daripada yang bertuah, maka kepada penyertaan yang sebelum 16hb ini hendaklah meng EMEL kan kepada saya nombor telefon anda supaya mudah saya hubungi dan bertanya alamat, kerana saya ingin poskan dengan segera pada hari AHAD 17hb Januari 2010. emelkan ke azrisha03@yahoo.com TELAH SELESAI

jadi apa tunggu lagi....

6) Letakkan Nama anda di sini (ruangan komen), dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat......

7) 2 cabutan seterusnya akan dilakukan pada 21hb Januari 2010, jam 11.59 malam dan akan diumumkan pada 22hb Januari 2010. dan akan diposkan pada 23hb januari 2010.

8) 6 cabutan seterusnya akan dibuat selepas 10 FEBRUARI 2010.





jadi, apa tunggu lagi...sila berikan nama dan link direct ke entry ini dgn SEGERA.


penyertaan-penyertaan :

1) eCHa @ sYaZ
2) eNa
3) oYa
4) mAMaLYna
5) ...nOj...
6) ZiMah's dEPart
7) aiDieNa
8) aLoNg@Na
9) @jUeRa
10) iBu aYRa
11) sARi
12) uDaCun
13) aKMa
14) nSaZWa
15) siTi nURkHijAh
16) iNTanLoVeaMiR
17) sHiFa
18) NiK nURehAn (sy tak dpt masuk lagi blog u n letak komen, tapi sy dah masukkan nama)
19) jASfyRa
20) uMMie_miRahAZiQ
21) kNiedAz
22) dp^sRiyHa (sy tak dpt nak komen kat blog u, tapi sy dah masukkan nama)
23) eLLis
24) eMMe
25) LiWaNieL
26) *MissGeli^
27) aSYa-LyA
28) aNiN
29) Puan iZa
30) MaMa_aUNi
31) MiMiAiDa
32) j@j@/BiNi tHe rOCk
33) aQis090209
34) nURuL aZiyaNa
35) AiN
36) SyaF_aLia
37) BeLLa KorNikoVa
38) Nik hA
39) aYu iDRis
40) bUkHaiRiaH
41) uMie aLiSha
42) ~CiK LaLa KisMis~ (xboleh letak komen..sori, tapi nama u i masuk dlm cabutan)

43)nadyacalota @ nadiabakar

44) adda

45) nurKN - (u bagi link enry i ler tu...eheheh)

46) mY LiTTLe pRincess

47) mAsZLanZ

48) mAMa C'Fa

49) mOMMie nARd

50) SiHa

51) Lin_cute

52) FaRaZiLa

53) Zue@aNNaLeeYa

54) gYeNa ChOBitZ

55) EiJa ^_^

56) aMai aMaL

57) bABy

58) aNg3L!cBuTT3rFLy

59) wANsHah

60) AiSHieY

61) aRDiniHumaiRa

62) Gina MaRna

63) MieMiey

64) Nia

65) AzRai AhMad ZaKi

66) LiSavsKhuSaiRi

67)HaZLieNa85

68)07RaFLeSsiA

69) cHuGie

70) ZuRa

71) aNaK-aNaKKu

72) mUMmy mARia

73) zQah

74) nuRabaDie

75) nuRuL + noRDin

76) aRRisa - NoRiza Sallleh (xleh nak letak komen....tapi akak dah masuk nama ye)

77) AinHany (ada buat entry, tapi tak letak link kat sini..ke akak tak perasan..tapi takpe..akak masukkan jugak nama).

78) zHet

79)aRiSSa-soLeHa - (xleh nak letak komen jugak, tp nama dah masuk dlm list ye...tq)

80)ciKMin


* sila lihat entry2 selepas ini untuk info2 selanjutnya spt entry berkenaan cabutan pertama atau seterusnya*

Link2 yang berkaitan..sila lihat disini

1) cabutan bertuah yang pertama akan dilakukan

2) Pemenang Cabutan Bertuah MDM 2010 PART I

3) Pemenang Cabutan Bertuah MDM 2010 PART II

4) Hadiah

5) Pengumuman Terakhir

6) SENARAI NAMA FOLLOWERS BERTUAH MDM 2010

7) Belakang Tabir

144 comments:

zieha said...

hehehe..byk yek tiket gambang tu..bagila kat zieha satu sbb skrg ada balance satu lagi tiket free..(tak kira nak minta gak..dgn muka tak malu nie..wakakakaka)

~aSHa~ said...

zieha --> insyaAllah buat la satu entry... ye...ASAP..

Ena said...

Kak, cam best jer akak nyer lucky draw nie.. sy nak join la.. nanti sy update kat akak yeh!!..
Thanks kak.. :)

Echa @ Syaz1601 said...

aku fes join!!!

http://my-contest-blog.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

heheheh..

gina marna said...

waaa...bes3...:)

Ena said...

Kak.. sy dah join tau.. nanti akak semak kat blog saye yeh!!

http://e-nawanisfan.blogspot.com/2010/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

oYa said...

NAMA HAMBE OYA....

NI LINK HAMBE :

http://oya-contest.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

JGN LUPA I FOLLOW U.. U FOLLOW I HEHEHEHEEH

MEKACEH

Zimah's Depart said...

aku pun nak join le..sbg tanda sokongan..hehe..jap lg aku wat n3

..nOj.. said...

aku kang sket aku wat entry

~aSHa~ said...

thanx to all..nti aku terjah yg mana dah bagi link

LYaFRINA said...

ok mdm.....
nk tiket k gambang... nak...nak...nakkkk
help me... help me....

~aSHa~ said...

lya--> cepat sertai ye

::Mamalyna:: said...

wei, aku join... aku letak ko kat blog personal aku lagi tau..

http://zanmyly.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

sila pilih aku, hehehehe

~aSHa~ said...

mamalyna..ok roger..ehehehe

..nOj.. said...

http://nojj.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm2010.html

ok dh join... sila lihat

Zimah's Depart said...

zidah,
aku dah join
http://myziemah.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

sila terjah ek..:)

~aSHa~ said...

noj n ziemah --> terima kasih kerana menyertai cabutan bertuah MDM 2010

aiDieNa said...

Saya join jgk... ;)! Jangan lupa masukkan nama saya dlm cabutan nanti ya!

http://aidiena.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

kak senior...aidiena..ok otw terjah

aLoNg@Na said...

aku join gk contest ko ni wei..

http://wannapunyerblog.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

check ar kot2 ada yg kurang..nti bgitau k..

fuh kiri,fuh kanan!....

@juera said...

ok akak..dh join..sila la dtg menjengah..

http://ajuera-story.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Ibu Ayra said...

salam kenal....

me dah join... sila check ya...

http://rosrusli.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Sari said...

salam..
akak pun xsesabor nak join gak...
http://saricorner.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html
hrp2 bertuah la badan...klau sudi jengah2 ekk..

udacun said...

nak2.... terjah ni

http://oyiehan.blogspot.com/2010/01/96-cabutan-bertuah-mdm-2010.html

hhehe

ardinihumaira said...

Kak...

Dni ingat nak join tapi dni duk qlate :'( kalo dpt pn xdpt pegi juga tmpat2 tu. Dni kasi can kat orang yg dapat pegi untuk dapat adiah. Wiwwiet...dni support contest ni taw! Dni nak gi promote kat belog-belog lain. :-) thanx taw kak invite.. Hehe..

~aSHa~ said...

ok akan diterjah satu persatu..terima kasih kerana sudi menyertai cabutan bertuah ini

~aSHa~ said...

dni --> ada hadiah lain..tak semestinya voucher..ada diari, ada coklat, ada shawl ada hadiah misteri..adiah misteri bukan lah hadiah voucher ye

Akma said...

Salam, saya nak join cabutan bertuah tu..best la..tgh fikir nak g mana anniversary ni..wish me luck ye..

http://akmamardhiah.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

zura_latfi@yahoo.com

ardinihumaira said...

Wah...best2. Dni dah promote taw kat beberapa blog tntang contest akak ni. Hehe..kat cik epal pn dni promote

~aSHa~ said...

akma dan dni --> tq very much

nsazwa said...

Salam akak...
saya dah join.bestla contest akak buat ni...ni link saya..mintak akak jenguk ye..ada apa2 yg kurg bgtau tau..
http://nsazwa.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

siti nurkhijah said...

salam... sila lah terjah di
http://naufalnnureen.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html
harap2 lucky le yer... nak sangat bukit gambang tu coz mmg planing p cuti2 msia..
ada yg kurang info la yer

~aSHa~ said...

ok ..nsazwa dan siti nurkhijah..otw ke ur blog

intanloveamir said...

salam...

nama saya intan...sy dh join..ni link saya...

klu de yg terkurang tlg inform yerr....

http://4love-diamond.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

tqvm!!!

nsazwa said...

SALAM..
CAYA LAH AKAK...CEPATNYA AKAK UPDATE BLOG PESERTA...HEBAT2!!!

Shifa said...

testing2 bertuah ke tak..

http://syanaf.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Nik Nurehan said...

hye dear~~
agak bminat utk join contest tu lah. keke. boleh kan ;)

http://niknurehan.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

trima kaseh!!

anaklaut said...

salam....singgah.


mohon izin follow ur blog..

http://akudiadanlagu1.blogspot.com

~aSHa~ said...

a'ah tadi leh ar cepat...eheheh

skrg ni tak sempat dah..mlm sy terjah satu persatu....ok...

sesiapa sy tertinggal nama esok sila bgtau ye...

mlm ni update..

Jasfyra said...

salam ..
bismillah hirrahma nirrahim...

saya pun nak joint.ni link saya

http://jasfyra.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

kalo ada apa2 yg xcukup tlg bgtau ye..mekasih tuan rumah :)

ummie_mirahaziq said...

NK join gak...plz check ya

http://anakku-een.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Kniedaz said...

Salam,

Tau pasal contest ni melalui nsazwa, so nak try luck, manalah tau...hehe

http://kniedaz78.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Thanks!

LYaFRINA said...

waaa... ramainyerr.. lya nk jugak.. camne ni.. xsempat nk buat n3 lg ni..huhuhuu.. bru naik ofis.. bz sket minggu ni.. mlm ni la buat.... kalu beruk band tu ok..hehhehehe... tunggguuuu lya....

ellis said...

salam...

saya dh join.. jgn lupa terjah ek....

TQ

dp ♥ sriyha said...

hi..
this is my entry..
http://dpluvsriyha.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html
thx

eMMe said...

hye Asha, its eMMe~
me dah join ur lucky draw, hope i'm the lucky one, heee...
http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2010/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

liwaniel said...

saya join ye

http://liwaniel.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Sharinginfoz said...

bagus ni contest.... masuk jangan tak masuk...

Perlu
ke Telefon Mahal????


Kesian
Danish Batuk

*Miss Geli^ said...

aku pun NAK join jugak...
tapi aku tak sempat lagi nak update belog sebab koneksen selow...

jgn tinggal nama daku...aku join

*Miss Geli^ said...

http://cikgeligeli.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm2010.html

ai dah jowin...

~aSHa~ said...

tq all --> sy akan update bermula jam 12 mlm ni..time ni anak2 dah tido..anak tekak sy pun dah tido (xde sesi mengunyah lagi)...suami lagi la dah tido depan tv.....

harap jgn riso...panjang umur sy sehingga jam 12 mlm ni..sy akan buat....insyaAllah..

Asya said...

sha,, lya dh join ni.. tgk n3 ni yer.. kot2 ade tlps pndg k.. hhehee;-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

anin said...

salam

jenguk ye..ada rezeki mau ke sana juga

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Puan Iza said...

sy pun dah join contest nie....

http://izashz.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

mama_auni said...

hye,

nama saya iza/mama_auni..ne link entry saya

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

MiDiAiDa said...

saya pun da join..hope2 bertuah laa..hihih..

http://didot81.blogspot.com

J@J@ / Bini The Rock said...

salam Kenal....

saya nak join,
dan ini N3 yg saya buat utk LD tersebut...

http://itissmile.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

klu ada yg tertinggal sila bgtau kat komen saya ye...
terima kasih!

aqis090209 said...

join gak mama balqis nie

http://aqis090209.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

nurul aziyana said...

salam..nk join gak..ni entry yg dh dibuat..akak blh semak yer

http://forgiveawayonly.blogspot.com/2010/01/giveaway-lg.html

Ain said...

Salam tuan rumah,

dan join sama, ni linknya

http://mama-danishsarah.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

butir2 lain saya email ya...

syaf_alia said...

salam....

saya pun nak joint gak...ni link saya..

http://syafalia.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

kalo x complete lg bgtau saya ek...TQ..

~aSHa~ said...

ok sy akan jenguk satu persatu...ptg ni...tq

bella kornikova said...

kakak.saya dah join.
mai jengok.
http://dnalicious.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Nik Ha said...

Salam kenal ;)

Baru join
Nik Ha @ Hafiyya
http://niznim2.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

AYU IDRIS said...

salam....silalah jengah blog saya ye...doa2 ada rezeki....amin....

http://wfwifamily.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

bukhairiah said...

salam kenal...
nk join sama...
http://bukhairiah.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Umie Alisha said...

Salam,

Sy pun nak join... :)
http://umie-alisha.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

ok saya dah terjah ke semua blog setakat umie-alisha pada ptg ni...

kalo ada lagi sy akan tgk mlm ni...lewat2 skit...tapi mmg sebelum esok..kalo panjang umur..ehehe

sy update nama2 yg dah terjah pada ptg ini...

Terima kasih kerana menyertai Cabutan Bertuah MDM 2010

Good Luck

salam
mama MDM

~cik lala kismis~ said...

salam akak...
cik lala pon nk dpt gk cbutan btuah 2..
heehh ni link blog: http://hidopkudandiriku.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

ok cik lala...sy check it out..tq

nadyacarlota said...

salam...

saya baru sahaja join contest ni.
http://nadyabakar.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html
terima kasih ~

nadyacarlota said...

oh, lupa nak bagi nama

nama: nadia bakar

Nik Nurehan said...

helow. aik x leh letak komen kt blog saya? kenapa yerk..?
kan ada ruang comment kt situ..

http://niknurehan.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010_14.html#comments

~aSHa~ said...

nadyacarlota @ nadia --> ok mlm ni sy check

nik nurehan --> maybe komputer sy tak leh baca kot...bukan u sorang ada beberapa lagi yg tak leh dibuka...tapi jgn risau..nama nik nurehan ada dlm list...

~cik lala kismis~ said...

oke...
mtk maaf ye...
pape pon tq sbb da ltak lam list...
kalo de pape lg gtaw kt shoutmix box k....

adda said...

salam, nak join contest ni. ini link dia

http://mama-syafi.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

~aSHa~ said...

adda --> akak sy terjah..

nurKN said...

hai kak,dh follow n join this contest..check it out thru this link ya..

http://mdm7781.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

~aSHa~ said...

nurKn --> ok check it out...tq

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
My Little Princess said...

Salam...
saya dah join contest ni...
termiss 1 cabutan dah kan...:(
harap2 ada peluang lain...

http://permatabonda08.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-adm-2010-hoho.html

~aSHa~ said...

ok ptg skit atau mlm sy check it out..tq..

maszlanz said...

nama :- maszaliza binti mat arof

here mas nyer link....



http://maszlanzputri.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

ok..i ll check it out..tq

mama c'fa said...

SIS... SAYA DAH PUN JOINCBUTN BTUAH TU... JOM LA NGK BOLA SAYA >>>

nurfazliana.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah.html

Tq...

mommie nard said...

salam...

saya dah join...sila terjah..klu ade silap bg tau oke...

ni link saya
http://mommiecontest.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

mommie nard said...

salam...

saya dah join...sila terjah..klu ade silap bg tau oke...

ni link saya
http://mommiecontest.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

~aSHa~ said...

ok nanti sy terjah ye...skrg little bit bz..uhuhu..sy akan terjah secepat mungkin

siha said...

salam...sy dah join..sila view yea..klau ade silap bgtau yea..sy bdk br blaja...


nie link siha..
http://blog-mizz-siha.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

lin_cute said...

ni....link aku zidah...
http://blog-lincutes.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

ok...sy update ye nanti..dan terjah one by one..tq

Farazila said...

salam pn asha..

fara harap fara x ketinggalan...sudi2 la jadi follower sy plak...
dan sy juga nk join kontest ni..hrp2 x terlmbat...

http://iamfarahzila.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

trimas

zue @ annaleeya said...

salam asha....

akak pon xmo ketinggalan..

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

maszlanz said...

nama mas xder pn dlm list...juz
remind k....

~aSHa~ said...

maaf maaf kelewatan..kat opis mmg tak smpt..mlm ni ada kelas piano..so baru je leh dpt bukak pc jam 10.40...

sy akan terjah satu persatu..nama seme sy dah listed

Gyena Chobitz said...

salam terjah... ;)
sy pun nak join cabutan bertuah ni jugaklah...

i'm in..

http://j3zz3lb3llg.blogspot.com/2010_01_01_archive.html#7699599766663807409

TQ

~aSHa~ said...

ok Gyena...i ll check it out

eija ^_^ said...

akak saya dah join nie...

link dia

http://dairygirzl-scopio.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

eija --> ok on my way

amAi Amal said...

salam kak..
sy bru je nk mencube ni..hihi..klo ade yg kurang inform la ek..ni link http://amalamai.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html
tq alots..hee

baby said...

salam...
akak sy nak join cabutan bertuah akak...
mari la dtg singgah yea...

http://princessjersidd.blogspot.com/search/label/contest

baby said...

salam...
akak sy nak join cabutan bertuah akak...
mari la dtg singgah yea...

http://princessjersidd.blogspot.com/search/label/contest

~aSHa~ said...

ook ok nanti sy terjah ye..tq

ANG3L!CBUTT3RFLY said...

Assalamaualikum... Sy da follow akak n da join cabutan bertuah ni... Jgn lupa letak nama sy tau kak. hehheee follow st lik eh...

http://angelicbutterflyinlove.blogspot.com/2010/01/aku-yang-punya.html

~aSHa~ said...

ok ang3l...on my way..

nurKN said...

aisehhmen..excited sgt la tuh nk msuk contest smpai link pun slh paste..kihkihkih..
nway akk dh view my blog ok la ek..bwh ni link yg btul klu nk review back..sowyy..
http://yusragiftsoul.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

nurKn --> ok akak dah viewed...ehehe.tq join sini...

wanshah said...

Salam. kak asha, wanshah pun nak join gak. bleh lagi kan?.. hhuhuhu.. akak jgn lupe view post kat blog saya ek. ni linknye.

http://wanshah87.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

wanshah done

AiSHieY said...

Salam Kak Asha...shida pun nak join gak cabutan nih...n3 dah siap wat td...nti akak check yer...

http://nurzuriatku.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

ok Aishiey..thanks for joining...

ardinihumaira said...

jeng jejengggg...


dni dah join :) hehe



http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

dni --> ok tq join..nti akak edit ye....

wanshah said...

ada banner kat blog sy kak. :-) saya letak kat bhgian hubungan selit. kat sidebar belah kiri. :-)

http://wanshah87.blogspot.com

gina marna said...

yeyeye...dah join.

http://sukeler.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

miemiey said...

salam kak....
akak duk kemaman ke
saya dah join sekali giveaway ni
sila semak yee..

nama:miemiey(nor hamimi zakaria)

http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

@ke blog utama http://miemieyslamzer.blogspot.com/

adiah pe yg tgl lagi kak???
tiket ke gambang ada lagi tak....

~aSHa~ said...

wan shah --> ok dik

gina --> akan diterjah ye

miemey --> jgn ckp kuat2 akak duk mana..slow2 ye..nanti org tau..ahahaha nanti akak terjah

nia said...

SALAM,
SAYA PUN JOIN JUGA
http://diraumiwalid.blogspot.com/2010/01/cabutan-betuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

nia -- ok..tq

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhU..sy pun berminat nak mncuba nasib..nnti akak jenGuk2 la yer..

http://qamarguyz.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

LisaVsKhusairi said...

ok..done..http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

hazliena85 said...

salam kak...

hi slmt berkenalan..saya dah jadi follower akak..nnti free, jenguk2 la blog saya.hehe

yg nih link saya untuk contest akak ni.hanya mencuba rezeki..:)

http://hazliena85.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

ok kak thnks..:)

07raflessia said...

salam
joined. http://raflessia07.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~aSHa~ said...

ok nanti sy terjah ye...mlm skit ke...

chugie said...

salam kenalan tuan tanah..

saya pun nak join jugak ye.. cek my link here:- http://iezmierah.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

tQ.. i dh follow u! please follow i juga ye.. :D

Zura said...

salam kenal...

syarat dh buat

nie link blog sy ye...

http://zura-merrygoround.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

A N A K - A N A K K U said...

SALAM...
salam perkenalan ,saya dah join contest nie, nie link saya,sudi²lah dtg ker blog sy erk...
http://adushperniesemuaxleh.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

~MUMMY MARIA~ said...

salam akk..
maria pun nak join gak..
kot-kot la ada rezeki..
ngeh3..

http://mariaelly-mygorgeouslife.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

DaHLia said...

wahh meriahnya...

kak, mmg xde chatbox ke sini?? hehee

ainhany said...

salam asha

salam ziarah jua
woh meriahnya contest nie...apa yg penting ukhuwah kita panjangkan...

~aSHa~ said...

ok sori lambat terjah sorang2....

kat sini takde chatbox tu...tak leh guna pun kat opis...so sia2 je pasang..kat umah ada...tapi kat umah pun tak smpt sgt nak tgk..

Muslimah said...
This comment has been removed by the author.
Zqah said...

join yea !!

http://adatewiththedreams.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

NurabaDie said...

~nk cuba nasib...jenguk dan tinggal komen yer..tima kasih~

http://nurabadie88.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Nurul + Nordin said...

Salam,

Sy pun nak join gak..
http://noiya.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

..nOj.. said...

ok updated
tq

Arissa said...

salam saya dah join
http://arissamanjaku.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

singgah la tgk

Arissa said...

saya dah join kak ...singgah tgk ya dlm blog saya

Arissa said...

saya dh join singgah dlm blog saya ta kak http://arissamanjaku.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

Arissa said...

Nama : Noriza Salleh

wanshah said...

tak sabo nak tunggu cabutan esok. :-D harap2 kena la kat saya ek kak asha. :-P akak pekabo?. sihat ke kak?..

~aSHa~ said...

ok nanti sy update ye..maaf lewat update...tq....tq to all sbb meng joinkan diri..

ZhEt said...

joining :)

http://zhetthye.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

arissa.soleha said...

sy join

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/02/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels